skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pomoc s motorem ?
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 14.10.2013 do 20.10.2013, založil/a Martin 120 L
zdravím tak problém je vyřešen vytahané rozvody a předstih
-> Martin 120 L: Jak tu uvedl WingArrow, někde ti to zřejmě přisává falešný vzduch. Prohlédni všechny hadičky okolo karburátoru, strašně ráda to dělává tenká hadička, co vede z filtru pod karburátor-moje zkušenost. Vyhřeje se od sběrače výfuku, popraská a vesele přisává, když to nejmíň čekáš. Dál můžeš mít povolený šroubek s holendrem na karburátoru,vede z něho hadička k podtlaku rozdělovače. Dál mě napadlo, jestli není taky problém s dodávkou benzinu do karburátoru, nemusí těsnit některý ventilek v AC pumpě nebo může mít prasklou pružinku. Hlavně na výtlaku. Chce to postupně zkontrolovat.
-> MOLSO: 

-> MOLSO: 

shodit ze skály a to bude fičák
odkurtovat
Toto je moc, bud ti to tu zavru admini, alebo ta roztrhaju ostatny, nemozes sa takto pytat, na to sa neda odpovedat. Napr moja odpoved. Nejdes vtedy do kopca ked to ide pomalsie, alebo nefuka vietor ?
zdravím pořeboval bych poradit, když jedu tak auto občas jede normálně a občas je to jako kdyby mě někdo ze zadu zatáhl za kurtu nevíte někdo co s tím ?