skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fabia - velka axialna vola
-> minno: Už je neměním,...at si to má vůli,kašlu na to :-)
-> darabos: tyy vole 

-> Vrba 15.09.13 09:46:31: po koľko km meníš tie axiály?
axiál bežne odchadza aj na 1,4 16v fabia...
-> Vrba: fasa, no prave som vybral tie loziska, boli opacne vlozene...kanalikmi k sebe (squalooo bazmeg) a jeden uz mal odtrhnutu packu, pretacal sa vacsinu z neho uz skonzumoval motor...dam tam nove a uvidim :)
-> Vrba: 

-> darabos: Ta axialní vůle je snad na každém fábiovém motoru. Ta zivotnost toho axialniho ložiska je dost mizerna. Plocha je oproti starším motorům poloviční a životnost o dost klesla. Na svém motoru už mám tretí axiální ložisko a vůle na něm 0,5-1mm odhadem.
-> MOLSO: jj, kukal som v manuáli k Fabii, má byt 0,03 az 0,13 ako bezne...dnes kuknem na tie podlozky.
Vola je to dost velka, vybrat kluku nie je nic narocne ak je motor mimo auta. Ved axialne lozisko vychadzalo zopar €
Zdravim panove!
Mam tu taky problem, ze v bloku fabia je strasne velka axialna vola.
Neviem, ci je to tak od vyroby, alebo su tak opotrebovane, lebo vola je asi, skoro 1mm.
Ak ste niekto skladali a ste odmerali, dajte uz vediet, ze aka bola vola, neviem ci pomoze, ked vymenim, ale zbytocne sa mi nechce davat von kluku...
Diky!
Edit: Samozrejme ide a 1.4 MPI OHV...
Mam tu taky problem, ze v bloku fabia je strasne velka axialna vola.
Neviem, ci je to tak od vyroby, alebo su tak opotrebovane, lebo vola je asi, skoro 1mm.
Ak ste niekto skladali a ste odmerali, dajte uz vediet, ze aka bola vola, neviem ci pomoze, ked vymenim, ale zbytocne sa mi nechce davat von kluku...
Diky!
Edit: Samozrejme ide a 1.4 MPI OHV...