Maximální nájezd kilometrů

prohledat
135 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 14.09.2013 do 23.09.2013, založil/a IJK
řadit dle data
23:13:44
22.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz 22.09.13 18:51:54: Logický to možná není ale pravděpodobnmý ano. Proč by se to měli učit?Protože pokud se necháš, tak se vždy najde někdo kdo tě obere, zveřejníš například na interneru přístupový hesla do internetovýho bankovnictví a bududeš počítat s tím že jsou všichni slušný? Asi ne vid...

Mladý holky co tomu nerozuměj si asi na autě díly nevymění, ani nepoznají že mají něco takového špatně tak samy od sebe ani nepůjdou kupovat, i když je fakt že některý posílaj hezký mladý holky protože ukecaj lepší cenu3

Když kupuješ auto tak je to nějaká investice a pokud tomu nerozumíš tak si musíš vzít sebou někoho kdo tomu rozumí, já taky nekupuju nemovitosti protože tomu nerozumím a každej by mě obral, šel by sis např. koupit dům aniž by ses poradil s někým kdo tomu rozumí? Já teda ne...

Navíc ty tady pořád dokola řešíš kilometry, ale i když jsou pravdivé, tak auto který bude mít nahrkaný 100000km couračkama přes spomalovací vlny po Praze, se zanedbanou výměnou oleje, bude mít podvozek i motor v naprosto jiném stavu, než auto co bude mít najeto to samé s poctivou údržbou na dlouhých trasách po dálnici, tak k čemu takovej údaj když to vlastně o stavu auta vůbec nic nevypovídá. Na co kupovat auto podle něčeho co o něm nic nevypovídá a ještě se to dá změnit?
21:53:31
22.09.2013
Alenka
-> dragon_cb_cz: neni-li kupujici schopen posoudit technicky stav pouziteho zbozi (v tomto pripade automobilu), ani si neni ochoten/schopen zajistit externi posouzeni, prodavaji se nova auta uz za mene nez 200K s plnou zarukou a naprostou jistotou, ze budou z technickeho hlediska Ok.

Kdyz tomu nerozumim, tak se do toho nepoustim.

-> King: jedna rasple od nas z ulice si ted privezla z bazaru vyvonenou Octofku 1Z 1,9 4x4. Pry malicko potlucena, ale jinak vonavka, nebourana a hlavne ma kozeny interier - hlavni kriterium vyberu.

Vcera jsem si to prohlidnul z blizka a ten pekac je vrak na prvni pohled.

Bourany na PZ roh, zadni svetla kazdy jinej odstin, na vratech do kufru nejsou zadne napisy, zadni brzdy nemuzou ani fungovat, protoze kotouce maji v cinne plose nekolik mm hluboke drazky a jsou komplet rezave, PZ rameno taky vypada, ze lezelo od roku 2004 na dne rybnika, v prednich svetlech se loupe chrmo, chybi pulka plastu na podvozku atd., atd. ale kozeny sesle ma, to je fakt.

Pokud je nekdo schopny ignorovat takhle ocividne defekty, tak si nic jineho nez ojebavku nezaslouzi.

Nevim, kolik za tu hujdu zaplatila, ale min jak 150K to nebylo.
upraveno 1x, naposled 22.09.2013 21:55:22
18:51:54
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Proč by se to proboha lidi měli učit? Ano, údaj se dá snadno změnit, to ale neznamená, že je logický předpokládat, že je zfalšovanej. V normální společnosti přece apriori nečekám, že je každej podvodník. Příznačný asi je, že jestli jsem někdy v životě zažil opravdu intenzivní pocit, že se někdo pokouší se mnou vyjebat, bylo to v autobazaru...

Jak má podle tebe kupovat "auto podle stavu" člověk, který o technice nic neví? Třeba mladá holka? A rady typu "mají si sebou vzít někoho kdo tomu rozumí" prosím vynechej, jelikož to je naprostej nesmysl... I když půjdu koupit auto já, tak poznám kulový, pokud maskující prodejce alespoň trochu ví co dělá.
16:38:13
22.09.2013
King
-> dragon_cb_cz: To jsem taky jednou čuměl jako puk - v době, kdy jsem měl primární přibližovadlo Š105 jsem se seznámil s mladším škodovkářem od nás z baráku, kterej se i profesně motal kolem aut (automechanik začátečník). Začalo to odtahem a diagnostikou jejich rodinnýho fáva, pak si pořídil 120tku. Po nocích jsem ho byl asi 3x někam vyprostit (došel benál, posrala se převodovka....). On mi zas občas něco sehnal (second hand náhr. díly) nebo přiblížil. Jednou takhle přivez docela pěknou feldu MPi v kombajnu a že prej potřebuje rychle prachy (u něj klasika :), že je to voňavka a nechala to protiúčtem podnikatelská panička, která s tím jenom trošku jezdila na nákupy, na tacho asi 70tkm. Ok, tak že se projedu. Nejsem žádnej expert, ale s filckou jsem něco namotal, takže mi stačil letmej pohled na pedály, volant a když jsem vzal do ruky řadičku, bylo mi jasno. Tak mu říkám, že tohle má stotisícovou hranici už nějakej pátek za sebou. Chvíli se kroutil, ale nakonec přiznal, že je to smotaný ze 140tkm. A to byl řekněme kámoš :) Ale tenhle národ si i to svojí posedlostí např. oktávkama v tydlitátu s méně než 80tkm vyloženě říká :)
15:34:08
22.09.2013
Jarda/felda
-> dragon_cb_cz 22.09.13 11:20:16: to ale je, u kamaráda na firmě kupovali motor do dodávky všechno v cajku sepsali smlouvu (bylo to přes 80tisíc kč) s garantovaným stavem 98000 km nechali ho samo i u prodejce vyměnit, po 20km začal kouřit bíle a spotřeba 25l takže první reklamace -> repas čerpadla a vstřiků na účet prodejce motor jezdil dalších 120km celkově tedy 140km po výměně motoru se klika podívala ven bylo to na dálnici takže policie hasiči atd... celkově náklady na ten zásah 130tisíc kč (to pobrala pojistka firmy) auto odtáhli do autorizáku kde vyndali motor a poslali ho znalci ten potvrdil že má 400 000km takže pak přišli výhružky soudem a prodejce velice rád vrátil peníze 4
13:43:18
22.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: Maji se to naučit tak, že stav km budou brát jako něco co se dá předělat stejně jednoduše jako např. vyměnit pozadí na monitoru. Kde nebude poptávka nebude i nabídka a co se týče celých aut ne dílů, tak tady je už stav takovej že v bazarech ani neměněj řadičky nebo pedály ale rovnou to jenom smotaj s tim že to nějakej blbec koupí...

až bude většina lidí auta kupovat dle stavu ne podle tachometru tak nebude nikdo smotávat protože to nebude k prodeji auta nutné.
13:34:00
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> Alenka: All is well asi ne, ale zákazník dostal o co si řekl... já taky netoužím po tom, aby mě číšník v hospodě přesvědčoval, ať si dám raději dvanáctku než desítku, že je přece lepší...

-> saskyn2: Hele a jak se to podle tebe ty lidi nakonec maj naučit? Ty na jednu stranu říkáš, že jsou blbci když tomu údaji věří, ale na druhej straně se chováš tak, abys realitu přiohnul jejich představě...
13:07:36
22.09.2013
saskyn2
-> U-Geen 21.09.13 23:48:43: Ano není to super údaj, to máš sakra pravdu, v ČR je 9 z 10ti aut stočenech s tim že čim starší auto tim větší šance že to vlastnil nejakej smotajev, tak až si koupíš v životě svoje desátý auto tak můžeš popřemýšlet který z nich bylo to pravý... nevim no.

-> Alenka: Nenapsal bych to líp3

-> dragon_cb_cz: No asi tedy budu věřit že IT je nějak zázračně čistej obor, protože zkušenost z firmy kde byly hrozby pokut v desítkách milionů na denním pořádku je taková že to neřeší vůbec nic, protože stejně ojebávali všechno od subdodavatelů přes zákazníky až po banky, vše se dalo vždy vyřešit úplatkem o čemž se mohl při hádkách mezi majiteli přesvědčit i obyčejný zaměstnanec procházející po chodbě, a nedejbože když si nebyl úplně obyčejný zaměstnanec a trochu do toho viděl, tak si se fakt nestačil divit, škoda že se nedaj některý věci psát veřejně na internet.

Prostě kde není poptávka není ani nabídka.
12:42:57
22.09.2013
Alenka
-> dragon_cb_cz: to je na druhou stranu taky pravda, zakaznik ma dostat presne to, co chce.

Cerne auto prelakujeme na ruzovo, auto se 600K stocime na 150K and all is well1
12:24:06
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> Alenka: Všechno pravda... nic to ale nemění na skutečnosti, že pokud je na tachometru 200 tisíc (o kterých má navíc prodejce své pochybnosti) a prodejce řekne 150, tak cíleně přikrášlil skutečnost ve svůj prospěch.

To že je zákazník debil a rozhoduje se podle blbýho údaje ti snad nedává právo mu o tom údaji lhát ne? Je jeho věc na základě čeho se rozhodne, do toho přece prodejci nic není.

Když už jsme u těch analogií, je to asi jako si objendat dovoz ojetiny z ciziny, zákazník je ženská a za každou cenu chce růžový auto a dovozce jí přiveze černý se slovy "vy jste úplně blbá, na barvu to nejezdí, tohle má lepší výbavu než to co jste chtěla". Má prodejce pravdu? Možná... dostal zákazník co chtěl? Ne...
12:19:17
22.09.2013
Alenka
-> dragon_cb_cz: nojo, jenze tohle je tezko mozny povazovat za ojeb, kdyz 1) ani sam prodejce nevi, kolik to ma najeto a 2) i kdyby vedel, o stavu zbozi to nevypovida vubec nic.

Kupujici je hlupak, kdyz svoje rozhodnuti zaklada na naprosto nesmyslnych "parametrech" a zrovna v pripade poloosy si muze overit stav pouze ohledanim na miste a tim, ze kupuje pouzite zbozi za zlomek ceny noveho, na sebe bere riziko, ktere by jinak nesl prodejce, kdyz by si koupil novy dil za plnou cenu.
11:20:16
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> Alenka: Asi to, že kdyby na vrakáčích měli nějakej podobnej ekvivalent, tak by si podobný vyjebávání s lidma víc rozmysleli. A že výdělečnej obchod se dá provozovat i bez něj.

Jasně, v tom oboru žádný takový ekvivalent není a pokud by ojebávali jen někteří, budou mít konkurenční výhodu. Takže ojebávaj všichni a je to race to the bottom...
11:06:31
22.09.2013
Alenka
-> dragon_cb_cz: mohl bys ted, prosim, pojednat blizeji o tom, jak moc je vyklad analogie "Mutual assured destruction" v IT oblasti relevantni k prodeji poloosy na vrakaci? :)
00:58:40
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Částečně na firmu, částečně na sebe... pár smluv se smluvní pokutou 10 mega už jsem na svý jméno taky podepsal. A jasně, do smluv co uzavírá firma až tak moc nevidím, ale obecně tam převládá snaha jeden s druhým nevyjebat, protože ty obchodní vztahy stojí (především) na důvěře.

Je to obdoba vzájemně zaručenýho zničení (Mutual assured destruction) z jaderný strategie - pokud já můžu během pár minut způsobit firmě škodu za stovky milionů který si už na mě nikdy nevezme, tak je v zájmu tý firmy mě nenasrat. A stejně tak je v mým zájmu neplatit až do konce života... Navzájem si prostě můžeme uškodit tak moc, že se to ani jednomu nikdy nemůže vyplatit.
00:47:45
22.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: Pokud to děláš sám na sebe a uživíš se tak, tak smekám, pokud to děláš pro někoho tak stejně víš prt jak šéfové s kým vyjebávaji např při uzavírání smluv, i když se na tom svojí prácí vlastně podílíš...ale to je jedno, už toho necháme.
00:19:46
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Obecně IT, konkrétněji servery a trochu programování. Smluvní pokuty u malejch projektů v milionech, u větších ve stamilionech... to si pak rozmyslíš se zákazníkem vyjebávat.
00:12:30
22.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: V jakém děláš oboru? Že bych to šel dělalt taky?3
00:10:08
22.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Sorry, ale já si dovolit něco podobnýho v mým oboru, tak mám zítra na krku deset žalob. Opakuju, já neříkám, že těm lidem záměrně škodíš, nebo že nemáš pravdu v tom, že kupovat podle tachometru je blbost. To ale nic nemění na tom, že jim prostě lžeš. Neřeším důvody, neřeším důsledky - prostě konstatuju, že lžeš. A bez ohledu na to, jak moc si myslíš že to máš zdůvodněné - lžeš.

Možná to v tvým oboru jinak nejde, to ti klidně věřit budu. A je to hodně smutný, a ty a všichni ostatní co v tom oboru děláte si tím akorát serete do vlastního hnízda.
00:03:08
22.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz 21.09.13 23:51:07: Ano pokud bude normální kupovat auto podle toho co svítí na tachometru a ne např. podle toho že má prošoupaný sedačky tak bych si nikdy autobazar neotevřel protože bych chcípnul hlady.
23:58:13
21.09.2013
U-Geen
-> dragon_cb_cz: tak tak.
23:57:49
21.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: A kde bereš jistotu že to bylo skutečně 200000? Mohlo to bejt už x krát stočený nebo naopak ten díl měněný za nový před 10000 což nepoznam.. jiný příklad: mam tady auto u kterýho je na budíkách 98000km, když na to auto kouknu a porovnám s jiným od prvního majitele(firmy) kde svítí 600000km tak to s těma 98000 je v mnohem horším stavu, ten tachometr bude nejspíš x krát stočenej, resp. si ho tady bral známej a říkal že vysvícený diody v budíkách ještě neviděl, tak co bych takovejm lidem měl v tomhle případě říkat? Že má 98? asi ne za to bych se styděl...

Po xtý ti píšu člověk kterej si myslí že 14 let starej passat má najeto 75000km nemá všech 5 pohromadě.

Ale jak už jsem ti psal tak 90% lidí řeší funguje-nefunguje zbytek je nezajímá a pokud nějakej exot píše 10 zpráv ptá se na nesmysly pak chce fotku, strávím s tím nějaký čas, pokud se mě pak zeptá kolik to má najeto, já řeknu 200 a on to nekoupí protože mu to připadá moc(což je absolutní blbost) a raději koupí nějakou z vrakáče která má 2x tak vyšší cenu a najeto 2x tolik co ta moje tak jsem s ním ztratil zbytečně čas a on jde jinam kde mu tu jeho pohádku kterou chce slyšet odvypráví. Když tady napíšu pravdu jak to chodí tak akorát takový lidi prskaj jak vzteklá kuna než aby pochopili že kupovat cokoliv podle takový lehce změnitelný hodnoty jako je tachometr je absolutní blbost.

Neříkám že je to dobře, ale bohužel svět je takovej, a jmenuj mi alespon jeden obor kde se nedějou ještě horší věci...zavoláš si opraváře na kotel, on ti podstrčí poškozený díly z kotle co není tvůj a tak bych mohl pokračovat...
23:51:07
21.09.2013
dragon_cb_cz
-> U-Geen: Jak říkám, klidně mu věřím, že patří mezi ty "slušné" v tomhle oboru. Ale dokud bude lhát normální, tak nikdo nebude věřit nikomu, což ve výsledku znamená akorát zbytečnej voser pro všechny....
23:48:43
21.09.2013
U-Geen
-> dragon_cb_cz: nehodilo, to ostatne uz taky psal :) jako jasne, km nejsou zadnej super udaj, ale casto to muze bejt to jediny, ceho se da chytnout, kdyz o historii auta nevis nic.
23:15:55
21.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: "mělo na tachu 200tis a nějaký drobný, raději nevim kolikrát stočený 3 a pán se ptal co má najeto, tak sem slušnej tak řikam 150tkm"... tvoje slova. To byl takovej problém říct 200 tisíc? Nebo se ti to nehodilo do krámu?
23:10:40
21.09.2013
saskyn2
-> venni: Njn to člověk nepochopí

-> dragon_cb_cz: Už si dej nějakej studenej hadr na palici, asi sám všem lžeš tak potřebuješ pořád rejt.
21:28:57
21.09.2013
Jarda/felda
-> Milan 136 16.09.13 21:24:41: u vás to klidně potvrdim 4 tam se jentak něco neojebe
21:27:31
21.09.2013
Jarda/felda
-> Syny 16.09.13 17:19:16: během jednoho dne 950km s felicií 1
21:00:24
21.09.2013
dragon_cb_cz
-> venni: Jako že by všichni všem lhali? Jasně, to by bylo žůžo...
19:25:27
21.09.2013
venni
-> saskyn2 16.09.13 18:31:48: nechápu,jak tohle nikoho může rozzuřit pánové :) Kéž by takové jednání a vystupování jako -> saskyn2: měli všichni ostatní 4
18:48:59
21.09.2013
VeTeV
-> Syny: necelejch 1650 z toho posranyho Svedska v konfiguraci pretizena, seriova 120ka - peklo na nebi :-)

prdel je, ze loni kdyz sem jel s citrusem do tej Albáníe, tak jsem po necelejch 1300 km byl úplně v prdeli
00:01:32
17.09.2013
dragon_cb_cz
-> Bukaj: Pětikvalt a vlečka (a 130kové sedačky) jsou skutečně něco jiného než MBčko v totálním originále 1 A těch 890km bylo bez jediného metru dálnice...

Jinak těch 1180km jsem zvládnul s výjezdem někdy v deset ráno, nakládkou plného auta věcma co kamarádka stihla na kolej natahat za 5 let co tam bydlela, přejezd Praha -> Ostrava ve strašlivém lijáku (chvílema se fakt nedalo jet víc než 30, a že jsem tenkrát byl ještě mladej a blbej a moc jsem se s tím nesral), vykládka, oběd který kdybych odmítnul tak mě kamarádky maminka asi ukřižuje pro nezdvořilost, na zpáteční ceste vyzvednout plechy na kilo v Opavě, v Praze nabrat segru a hurá do ČB...

Sranda byla, že jsem si to dva týdny potom zopáknul v bleděmodrém, a jako zpestření pro změnu zase chcípnul u Vyškova nějaký ventil u turba a "posledních" 450km jsem měl z ochcáfky atmosféráka...
23:50:48
16.09.2013
Bukaj
-> dragon_cb_cz:

Cestou do skandinávie jsem spěchal a na jeden zátah se škodovkou (no, dobře - s pětikvaltem a hlavně vlečkou2 ) cca 1500 Km.

Pravda - vyjížděl jsem kolem sedmé a stavěl jsem jen na jídlo a na záchod...

...dojel jsem do Sareku cca v půl třetí ráno, ale značná část cesty byly ty švédské "dálnice"...6
21:36:41
16.09.2013
dragon_cb_cz
-> Matthes, záškodník z TechWebu 16.09.13 20:23:47: Tak tak... já mám rekord asi 1180 v koktávce, v MBčku jsme najeli za den 890km, ale to jsme se střídali dva...
21:32:16
16.09.2013
saskyn2
-> U-Geen: Hm tak toho se bohužel už ani já ani ty nedožijem

3
21:24:41
16.09.2013
Milan 136
-> saskyn2: tak to je teda dost smutný. u nás by nikdy nic takovýho neprošlo
21:23:46
16.09.2013
saskyn2
-> Milan 136: Tak samozřejmě že to nemusej tak dělat jen v autorizáku4 a i ty jsou některý slušný, ale konkrétní dva lidi co vim že měněj půlku a pak zbytek prodávaji bokem v něm zrovna dělaj no.
21:21:19
16.09.2013
U-Geen
-> saskyn2: Cesi se predevsim potrebujou naucit prestat vsechno a vsechny ojebavat, tak, jako to delas evidentne i ty.
21:05:29
16.09.2013
Milan 136
-> saskyn2: těma kecama o autorizákách už mě chlapče pěkně sereš4
20:52:37
16.09.2013
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo to je pravda, jezdival sem pár let zpátky 120-tkou užovkou (136 motor) se čtyřkvaltem tech 600-700km na zátah a přišlo mě to hodně supr, ted bych se na to opravdu vys3 s to jezdim stejne autem z roku 99
20:49:11
16.09.2013
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Syny: běžně cca tech 900km dle potřeby ale pamatuji i neco kolem 1400 ale to bylo fuj ješte pickupem formanem 3
20:23:47
16.09.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny 16.09.13 17:19:16: Vono hodne zalezi s jakym autem se jede, 500km na jeden zatah se skodovkou vyjde nastejno na 1000km s nejakym novym autem :-)

Jinak jsem lama a max mam 300km odhadem.
20:15:12
16.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: Tak v tomhle konkrétním případě snad chápeš že to už nebyl muj zákazník.

Prostě kdo má rozum tak bude kupovat věci i auta dle stavu a né podle něčeho co se dá tak jednoduše zaměnit jako je např tachometr a to je to hlavní co se hlavně Češi potřebujou naučit a pak nebude těch smotávačů co stočej auto z 600tis. na 120, autorizáků co měněj polovinu oleje atd.

Kdo je blbej tak tomu nepomůže nic a bude kupovat plečky o kterejch je přesvěčenej že jsou nejlepší a pak generálkovat motor.
19:46:35
16.09.2013
darklord
-> dragon_cb_cz: 52
19:36:48
16.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Všechno pravda, klidně ti i věřím, že patříš k těm slušnějším v oboru. Ovšem pořád nechápu, proč tomu zákazníkovi nemůžeš prostě říct pravdu. On se tě neptá na to co si o tom dílu myslíš, ale na to kolik mělo to auto najeto. Proč neodpovíš pravdu? Asi protože se ti to prostě nehodí...

Nemá to nic společného s kvalitou těch dílů, netvrdím, že vědomě prodáváš šmejd. Ale nic to nemění na tom, že zákazníka klameš...
19:34:15
16.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz:

90% lidí se na km neptá protože jsou ze servisů a podobně takže ví jak to chodí a stačí se zeptat funkční - nefunkční.

To že se někdo zeptá na km u dvouletýho auta chápu, a nemam s tím problém, ale to že se mě někdo ptá na km u 14 let starý vrány která má beztak ten tachometr za tu dobu x krát stočenej, možná i vyměněnej fakt nepobíram, a je vidět že přesně ty sej jeden z těhle exotů kvůli kterým je v českejch bazarech 90% aut stočenejch protože raději vezmou odlítanou mr.ku s prošoupanou sedačkou protože má na tachometru hezký číslo a normální hezké auto se skutečným stavem km je pak neprodejné...

A ano jsem ten slušnej, protože jsem např nikdy u prodávaného auta nesmotával, díly nekamufloval, to by mě zajímalo kolik lidí z tohoto oboru může tohle říct....
19:05:22
16.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Jasně, ty jsi ten slušnej, protože lžeš míň než jiný... sorry, tomu snad nevěříš ani ty. Nebo možná jo, o to je to smutnější.
18:58:13
16.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: Ne hochu, já naopak každýmu peru do hlavy kupuj dle stavu, ne dle km, viz muj předchozí příspěvek tady, to že je někdo hovádko a nechá si nabulíkovat že poloosa z 14 let starýho passatu má najeto 75000km je opravdu něco jiného, navíc to už v tu chvíli nebyl muj zákazník ale zákazník vrakoviště kde jim za tu poloosu zaplatil. Jestli ti jde o rozdíl 50tkm tak to se tak prostě dělá trochu to zaokrouhlit a věř mi že já jsem naopak ten slušnej který neřekne např o polovinu méně než je skutečnost, což dělá 95% lidí v tomhle oboru. A konkrétně v tomhle případě kdybych řekl že má 200 tak co se změnilo, pán by jí stejně koupil přes vrakoviště.
18:47:03
16.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Možná to bylo něco jinýho, ale ty se tu bez uzardění chlubíš tím, že zákazníkům lžeš. Jo, vím, takhle to v tomhle "oboru" chodí. To nic nemění na tom, že je to pěkná prasárna...
18:43:16
16.09.2013
saskyn2
-> dragon_cb_cz: To je něco trochu jiného Krejčím mi prodával něco co nebylo co říkal, o jetém blatníku tvrdil že je nový. Proto jesm po tvém komentáři že bys za něj dal ruku do ohně napsal svou zkušenost s ním.
18:36:32
16.09.2013
dragon_cb_cz
-> saskyn2: Člověče, nechci bejt jedovatej, ale zrovna ty budeš něco vyčítat Krejčíkovi????
Extreme Tyres