skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Felicia 1.3 Lxi 50 kw
jak říkají kluci. nádrž se vrátí a modul se rozláme. Jinak pokud je to novější MPI, je tam jen strčený. BMM a první MPi ho ještě měly na bajonet zacvaklý do dna nádrže
Ono je i mozny ze samotny cerpadlo bude v poradku ale ty plasty ve kterem je usazene budou rozlamane.
-> monter.cz: Pasuje. Ale je maličko jiný. A musí bejt opravdu OK, aby natlačilo 3BARy...
Edit: Teda pokud je to MPi...
Edit: Teda pokud je to MPi...
-> monter.cz: Samozřejmě
Ještě dotaz....nepasuje tam náhodou čerpadlo s favorita?
Ok, zítra to rozeberu. Musím... děkuji zítra napíšu. Hezký večer všem, ahoj
-> monter.cz: Raději vrakoviště. ;-) Nový origo stojí balík a repliku nekupuj.
Ale nejdřív bych to rozhodně rozdělal (20minut práce) a pak teprve sháněl jiný...
Ale nejdřív bych to rozhodně rozdělal (20minut práce) a pak teprve sháněl jiný...
-> monter.cz: Na klasický zjištění funkčnosti ho vyndavat nemusíš. Ale v tomhle případě Tě to 100% čeká stejně, takže bych na to šel rovnou.
Takže....to vypadá na nové palivové čerpadlo?
-> Kuladmin: Byls rychlejší. :-)
Jak zjistím funkčnost? musím ho vyndat?
Odklopit zadní sedačky, sundat víčko, odpojit palivový hadice a konektor, povolit převelčnou plastovou matku a zjistit rozsah poškození čerpadla v nádrži. Nedávno jsem to řešil v práci na služební oktávce. Byl uraženej držák čerpadla a promáčknutá nádrž... Uraženej držák způsobil to, že při půlce nádrže se to chovalo jako kdyby byla prázdná, promáčknutá nádrž (při výměně držáku jsem si toho nevšimnul) zase způsoblila to, že palivoměr ukazoval pořád půlku... U Tebe bych to viděl ještě na vyržený kabely...
v zadu na pravo je prave zminovane cerpadlo takze se bojim ze dostalo hybu i kdyz nadrz se zpet vytvarovala
Skus palivové čerpadlo zda tlačí benzín.
Ahoj všem, mám problém s Feldou a nevím si rady.... dnes jsem najel na kámen asi 15-20km/hod. docela rána... vzalo to jen podlahu zadní pravou sedačku ( tam kde není palivové vedení ) odřelo to nádrž. Byla tam čtvrt nádrže a nikde nic neteče... palivoměr po otočení klíčku ukazuje prázdnou nádrž i po do tankování... prostě to nenastartuje jako kdyby tam nešlo palivo... U Renaulta Mastra se mě stalo něco podobného.... akorát jsem vlítl do díry...byl odpojený přívod paliva - narazovým čidlem. Nemá Felda něco podobného? Nikde není nic skříplého ani proraženého a nikde nic neteče. Potřebuji s autem o víkendu odjet...Moc děkuji za rady a pomoc.