skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prestavba felicie 1.3 40kw na fel.1.6 mpi
-> darklord:
Ja to smazu aby ty fantazie nevysly moc najevo.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: samozrejme ze ano. Moje fantazie uverejnovane na nete nemaju so skutocnostou nic spolocne.
-> darklord: Abrakadabra.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zato kazdy tuner je kompetentny az az, co?

-> stepan: Tak to je jako jabka a hrusky... O upravach aut rozhodujou nekompetentni kokoti.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jen tak pro upřesnění. Když vykradeš banku a nikdo tě nechytne, tak to taky není legální.
-> stepan: Ale prosimte, koho to zajima? :-)
-> Karel.: Legální? To že něco není vidět ještě neznamená, že je to legální.
-> bigskoda: nejsou
-> bigskoda: nech si do toho postavit fábii a máš klid a bude to i legální.Mohu doporučit skoda-virt.cz/cz/.../1018
8-hd-upravy-stavby-motoru
tak toto som nevedel :) a piesty z favorita 136 a felicie 50kw su rovnake?
-> bigskoda: jistě 40kw je 135 kdežto 50kw je 136 (myslim si)
takže je to jako favorit. 135 vybrání v pístech, 136 rovné písty.
ale za tu mrdačku a tech peněz... rači bych si dal do 40kw lpg a jezdil autem i na záchod.
takže je to jako favorit. 135 vybrání v pístech, 136 rovné písty.
ale za tu mrdačku a tech peněz... rači bych si dal do 40kw lpg a jezdil autem i na záchod.
a felicia 40kw ma ine piesty ako felicia 50kw?
-> bigskoda: znížiť hlavu, alebo vymeniť piesty za 136, dať ostrú vačku + upraviť RJ.
tak , ako by som dostal vykon z 40kw felicie aspon na tych 55kw?
-> bigskoda: Radsi to rozchlastej. Stejne to pojede nahovno. Skoda penez.
zrovna u filcky je to takové kontraproduktivní. Jsou jich všude 4 prdele a hlavně je třeba nezapomenout na nelegálnost tohoto kroku
z 1.6 na 1.3 to prý jde. ale opačně myslim že to nepujde ani za vola . . . teda ofiko
Do toho by som nešiel, motor, prevodovka, nápravy, riadenie, chladič, riadiaca jednotka...
Jednodužší je koupit celou 1,6
Zdravim , chcem sa vas opytat , ci niekto ma skusenost s touto prestavbou . Chcem vediet co vsetko k tomu treba, ci musi ist aj prevodovka z fel.1.6 a ostatne zapojenie elektriny ako riadiaca jednotka.... Dakujem vam vopred.