skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problémy s motorom
Spíše bych venoval co nejvetsi peci montazi karburatoru. Musi to byt dokonale tesne,jinak už se s tím nedá domluvit.
-> dodik110: pozri si prirubu sania, byva kriva. Prisava to falosny vzduch jak pisal vrba
Ja si myslim,že to přísává falešný vzduch 

-> gyuri33: hej len potrubia a hlavu som daval dole hlavu som dal zrovnat a otlakovat a ničoho viac som sa v motore nechytal
-> dodik110: ked i dal dole hlavu co si vetko este odmontoval? sacie potrubie ,karburator?
-> dodik110: vymen rozdelovac za iny (dobry) a uvidis. Pripadne vymen aj sviecky, kable, cievku, proste vsetko zapalovacie prislusenstvo a ak nic nepomoze, bude vediet ze je to mechanicka zavada priamo v motore.
-> darklord: rozdelovac bol upravovany byvalym majitelom, odstredivka krasne plynule reguluje, nema ziadny rozptyl kvoli vytahanym rozvodom ... idealny stav. Keby mu v urcitych otackach skocil predzapal o 25° tak by to tym mohlo byt.
problem je ze nikto nevie co to je za motor co tam je za vacku aky je KP ani nic...
problem je ze nikto nevie co to je za motor co tam je za vacku aky je KP ani nic...
molso povedal že jemu nič neni že on si myslí že to neni tým rozdelovačom
a molso nevie de je chyba ked vie ze rozdelovac je popici?
zdar chalani mám taký problém s motorom neskladal som ho takže neviem ani aká vačka je v nom jedniné čo viem že su v nom 130 piesty a aj spalováky v hlave su vybrané je to motor favo a problém je nasledovný ked som auto kupil chodilo to normalne potom mi prdlo tesnenie pod hlavou a od kedy som to zložil su s tým problémy už som skusil 3 karburátory a všetky robia uplne to iste od 2000 do 3000 ot je tam také hluche miesto a potrháva motorom a niekedy potrháva aj vo vysokých otáčkach ... poradte čo to može byt ja už to typujem len na rozdelovač ale molso mi povedal že ten je popiči :) ale aj tak ho skusim prehodit za iný ..len pre istotu ..dík