-> Daniel Szaniszló: Jestli jsou horké kabely a pomalu točí, tak repase byla nic moc, protože je asi v kytkách rotor, má vnitřní zkrat. Jestli ti to repasoval elektromechanik, tak ať jde vrátit výučák, když neumí udělat a změřit startér na stolici.
Ještě zkus, co říká dragon, pořádně prohlídnout silový kabel po celé cestě od baterky ke startéru, jestli není někde prodřený nebo proseklý. Můžeš taky ještě přidat silový kabel mezi minus baterky a blok převodovky. Já to vidím na startér KO.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motor 1203 netoči
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 02.07.2013 do 12.07.2013, založil/a Daniel Szaniszló
-> minno: konstrukčně jsou startéry stejné na 105/120 a 1203, pouze u 1203 se točí opačně.
-> Daniel Szaniszló: Nemáš tam někde šlus na kostru? Horký by podle mě být neměly...
Motor je ukostreny len tam ako je silentblok alebo take nieco? Dalsi objav je ze po viacerych startoch sa to akoby rozbehlo a zacalo to tocit, raz pomaly raz rychlo a kable pri baterke boli horuce...
-> Daniel Szaniszló: A jak je na tom kostra motoru?
Zdravim vas, starter som vybral a dal som ho zrepasovat, teraz som ho nahodil a robi to to iste.... Uz neviem co s tym moze byt :(
Dakujem za odpovede, tak skusim vymontovat ten starter a prehliadnut ho
-> ozzman1000 02.07.13 08:29:23: no tak jedine v tomto prípade ho môže nevysunúť ale roztočiť sa áno, ale že vypadne čap bude skôr ojedinelá závada, kedže je tam závlačka.
-> ozzman1000: Základný princíp konštrukcie štartéra je taký, že roztočiť sa môže až po vysunutí pastorka, čím dôjde k prepojeniu silových kontaktov elektromotora :-)
-> Daniel Szaniszló: ten štartér už bude vhodný na repas, ak len vrčí tak môže byť už aj poškodený komutátor -> nechce sa mu roztočiť, prípadne vadné uhlíky, zanesené kontakty elektromagnetického spínača, vadná voľnobežka a tiež už budú aj vylogané púzdra (predpokladám že konštrukcia štartéra je obdobná ako u 105/120).
-> Daniel Szaniszló: ten štartér už bude vhodný na repas, ak len vrčí tak môže byť už aj poškodený komutátor -> nechce sa mu roztočiť, prípadne vadné uhlíky, zanesené kontakty elektromagnetického spínača, vadná voľnobežka a tiež už budú aj vylogané púzdra (predpokladám že konštrukcia štartéra je obdobná ako u 105/120).
-> Eidy:
mne to kedysi robilo že sa roztočil naprázdno a pastorok nevysúvalo. nakoniec som zistil že vypadol ten čap
mne to kedysi robilo že sa roztočil naprázdno a pastorok nevysúvalo. nakoniec som zistil že vypadol ten čap
-> ozzman1000: dokud nevyjede selenoid, tak se startér neroztočí. Spíš tipuju na oběhaný zuby na věnci nebo pastorku, pokud to jen chrčí. Prostě vyndat startér a prohlídnout.
-> Daniel Szaniszló:
povedal by som, že ti ten solenoid nevysúva pastorok a štartér točí naprázdno. tiež by som začal od štartéra, možno bude problém len v kontaktoch a kábloch...
povedal by som, že ti ten solenoid nevysúva pastorok a štartér točí naprázdno. tiež by som začal od štartéra, možno bude problém len v kontaktoch a kábloch...
Zacni repasi toho starteru pripadne ho vyzkousej mimo vozidlo.
Ahojte, mam takyto problem ze ked zapnem zapalovanie a zacnem startovat tak starter netoci ale vrci to pri starteri a niekde pri baterke, vraveli mi ze to moze byt zle ukostrenie ale vzadu pri baterke som to rozobral, precistil a nastriekal medenym sprejom na kontakty, to iste som spravil aj pri cievke na starteri na "+" kabli... Elektrika v aute funguje bez problemov a motor pri roztlaceni naskoci, co moze byt problem? Vadny starter? Davnejsie to tiez spravilo ale neskor to fungovalo v pohode. Teraz uz nic
Dakujem za odpovede
Dakujem za odpovede