skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co je to za motor?
Nebo to nekdo bral jako 135 motor, ty mely 135 8 (nekdy s lomitkem) a to 135 nevyrazil
Který umělec to tam vyrazil? Docela to tluče do očí.
-> Michal N 283: A úplně na prasáka bez hvězdičky za /8...

-> minno: a číslo motora je zo stovky

Tak pozerám ža nakoniec je to úplne inak a čiže obyčajný favo blok :)
-> Qwak: Takže široký náliatok na číslo motora ale mierka na mieste ako má favorit? No zatiaľ som videl bloky so širokým náliatkom u pumpy a s 2 náliatkami na mierky, takže kde sa navŕta diera, tam je možné mierku strčiť :) Taký blok mám aj ja (a je to 742.136), potom sú bloky so širokým náliatkom u pumpy a len s jednym náliatkom na mierku ala 742, ďalej blok s úzkym naliatkom u pumpy a len jednym naliatkom na mierku ala favorit a to čo píšeš ty by znamenalo, že existujú bloky aj so širokým náliatkom u pumpy a len jednym náliatkom na mierku ala favorit.
-> pavucina: Stačí když se mrkneš na ten vejfuk a parohy.

-> pavucina: A dole na uchycení motoru jsou také dlouhé štefty.
-> pavucina: To je jasnej Favorit, ješte tam čuměj dlouhé štěfty na vodní pumpě.
Qwak si splet fotky u te prvni jde o to jeslti envite podle jake specifikace tojsou svody s pricnakem nb jestli nevite co je to vubec zac, je to pekne udelany zadna fuseria
Jinak jde o tento motor
Jinak jde o tento motor
-> minno: však píšu že sem si spetl motor.... ze je tohle obyč 136 ...
Pak neni co řešit.
-> minno: Taky na to koukám, že je měrka na správném místě.
-> Qwak 17.04.13 22:48:19: Neviem či sa ty blbo pýtaš, alebo ja blbo vidím, ale na tejto fotke vidím mierku aj číslo motora tak, ako majú všetky 742.136.
-> Athlonek: to bude on .. tady sem si spletl motor
tamten má tuším tenhle užší tohle je obyč 136

-> darklord: První Fáčko má ouzkej nálitek!
starej favorit...
Někdo asi převařil nálitek ze starého bloku a má to zlegalizováno

no co by to bolo za motor, stary favorit na ktory niekto nabuchal skodovacke cislo, kedze bloky na prvych favoritoch tam ten naliatok este mali...
čaute Exprti"... copak to může být za motor kterej má měrku na olej vzadu ale číslo motoru na nalitku na vodní pumpu?
.. dále.. kolik asi mají cenu tyhle nerez svody i s příčnákem ?