skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bmm! Pomoc , nemá někdo fuknční jednotku ??
To je tak kdyz nekdo nema co delat, kurvi prevodovky, porad musi vrtat novy snimace a pak s edivi ze to nejezdi :D
-> Qwak: Čeká snad někdo od takový pasti víc? :)
-> Kuladmin: já to tušil.. ale nechtělo se mi kvuli tomu sundavat motor.. naštestí to šlo i bez toho .. sice šíleně.. ale šlo to.. chudák malá dneska dostala za uši,..
ale moc to nejede
nějakejch 160+ ve dvou.. ale zatím to stačí
( podle navigace.. jinak n a tachometru samozrejmně 180:D .. peckovej pohled :D :))

-> Qwak: Sem to psal odzacatku 

-> Kuladmin: myslím to tak jakože když to čerpadlo jde venku tak tlačí jako blázen prutok tam je.. ikdyž ho přicpeš tak tlačí hrozně hodně.. ale když to pak vypneš ten motor a odpojíš tu hadici tak to pak není jakoby natlakovaný a nevystříkne to.. asi sem se špatne vyjádřil .. nicméně záhada vyřešena!.. nebylo to nic jinyho než snímač otáček.. byl moc vysoko takže nešel jak měl :¨)
-> Qwak: vyfuk muze byt rozsypanej a ucpanej,
a s tou jednotkou ti nerozumim pak zas pises ze sundas privod benzinu a sotva tece a v prvnim textu dole pises ze tlaci jak blazen... tak se rozhodni??? pokud cerpadlo tlaci spravne mnozstvi tzn rele cerpadlo a filtr ok tak pak jedine vstrik - sundej filtrbox a koukej do klapky zda jde na ni palivo. Ale osobne bych spis tipoval cidlo polohy klikovky a nebo dokonce zapalovaci civku.
a s tou jednotkou ti nerozumim pak zas pises ze sundas privod benzinu a sotva tece a v prvnim textu dole pises ze tlaci jak blazen... tak se rozhodni??? pokud cerpadlo tlaci spravne mnozstvi tzn rele cerpadlo a filtr ok tak pak jedine vstrik - sundej filtrbox a koukej do klapky zda jde na ni palivo. Ale osobne bych spis tipoval cidlo polohy klikovky a nebo dokonce zapalovaci civku.
-> Kuladmin: vejfuk..? co by bylo s vejfukem tam problem nebude...
-> Kuladmin: myslím tu vstřikovací jednotku .. podle mě je tam špatnej tlak paliva když sundám přívod benzínu tak to jen tak vyteče.. kdežto předtím to bylo natlakovany jak blázen a kdyz sem koukal na tu mebránku tka ta je uplně v klidu .. podle mě je neco špatne v tom vstřiku :-/
Kup ORIGINAL nebo si spis pujc z jineho funkcniho auta ten snimac polohy klikovky 
kdyz si pujcis jednotku musel bys leda shanet bez imo nebo to cely parovat pres pc.
Vyfukova soustava je ok?

kdyz si pujcis jednotku musel bys leda shanet bez imo nebo to cely parovat pres pc.
Vyfukova soustava je ok?
-> dakar.cz: nehejbal sem s ním .. a víčko rozdělovače JE ok .. tak nevím palec je taky novej .. :-/
A co rozělovač? Je dobrý?
už vážně netuším co s tím je..ale motor škube nejde do otáček střílí do sání nedrží volnoběh nic... čerpadlo sem koupil nové"!.. tlačí jak blázen svíčky i kabely jsou taky nový
napadámě jedině vstřik že by mohl bejt špatnej jestli se nějak přicpal či co.. mám to i natočený na videu u kamaráda .. takže to sem dám požději ale už sem z toho celej jalovej neví někdo čím by to mohlo bejt? .. snímač otáček by měl bejt dobrej to by přeci nechytlo vubec né?.. když sem v kellyně koupil nějakou levnější čínu tak to na to nechytlo vubec..
nemá někdo na půjčení popřípadě odkoupení PAK, fukční 50tkovou jednotku abych mohl vyloučit všechny chyby?