-> venni: 225 000, simeringy byly měněny loni a nezlepšilo se to a olej to bere furt... bude to na výměnu kroužků, jak na tom budou ty vložky to je otázka...
co sem pročítal fóra, tak tahle první série motorů měla špatný kroužky, i ostatním to odchází v podobném nájezdu km...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výbrus 1.6i Akl/74kw - komplexně:)
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 08.04.2013 do 10.04.2013, založil/a Olgoj Chorchoj
-> Olgoj Chorchoj: kolik to má udajně najeto?Ja měřil tlaky na autě (taky 74 kW) co mělo 345 tis a tlaky byli jak při zajetým motoru.Auto taky kouřilo modře,stačilo vyměnit simeringy na ventilech.
aha... no to by mě nenapadlo že to nejde, litinový motory se převrtávaj běžně, proč by nešla vrtnout baterie vložek... Nojono, tak asi zodpovězeno, dík
-> Olgoj Chorchoj: vím jak vypadá motor AKL ...
suchá vložka je způsob oprav "nevyndávacích vložek" - vyvrtá se puvodní válec, a vloží se suchá vložka která se opracuje na rozměr původního válce , takže použiješ písty originálního rozměru ..
jak jsem ale psal, není to levná záležitost a pro mrdku typu AKL to není ekonomické .. pokud máš už opravdu válce tak vyjeté tak zbytek motoru bude taky naprd .. rozdelej to a pokud tam bude ješte honovani tak dej nové kruhy, gufera a jezdi.
suchá vložka je způsob oprav "nevyndávacích vložek" - vyvrtá se puvodní válec, a vloží se suchá vložka která se opracuje na rozměr původního válce , takže použiješ písty originálního rozměru ..
jak jsem ale psal, není to levná záležitost a pro mrdku typu AKL to není ekonomické .. pokud máš už opravdu válce tak vyjeté tak zbytek motoru bude taky naprd .. rozdelej to a pokud tam bude ješte honovani tak dej nové kruhy, gufera a jezdi.
Ty ho mas uz rozebrany? videl jsi povrch valcu uz? Je mozny ze spis mas v haji jen krouzky a gufera.
suché? Bavíme se o hliníkovym stokoňovym motoru z oktávky 1.6 s mokrejma vložkama??
-> Olgoj Chorchoj: jediná rozumná možnost výbrus-suché vložky a nové origo písty .. finančně se ti to moc ale nevyplatí ..
mává mi z parníku tmou (přesněji modrákem...) pročež by mě zajímalo, zda by mu šel udělat výbrus z 81 na 82mm (neb o takových vim pístech). Vložka, co jsem se číhal na googlu se zdá tenká jako papír, příliš můj záměr nepodporujíc, ale kurva 0,5mm na každou stranu, to musí jít...?!
Pánvičky ojniční i hlavní se sehnat nechají, momenty na internetu jsou...
Šrouby na hlavě a na klice budou s patentní hlavou VW, s tím si event. poradím, ale je třeba ještě nějaké speciální nářadí?
Beru i připomínky že je to (např bez nějakého přípravku či spešl nářadí, zblázní se čidlo klepání, cokoliv) úplná kravina...
Dík
Pánvičky ojniční i hlavní se sehnat nechají, momenty na internetu jsou...
Šrouby na hlavě a na klice budou s patentní hlavou VW, s tím si event. poradím, ale je třeba ještě nějaké speciální nářadí?
Beru i připomínky že je to (např bez nějakého přípravku či spešl nářadí, zblázní se čidlo klepání, cokoliv) úplná kravina...
Dík