skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda 120l 84rv.
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 08.04.2013 do 09.04.2013, založil/a tekknošpína
závada vyřešena našla se bezpečnostní pojistka. a karburátor byl přiškrcenej na bohatosti směsi a tet to frčí jako o závod
...neni vypadlej káblík z altíku? To je taková závada se kterou to chvíli jede,ale nechce se to nechat nadrapnout:)
-> Kuladmin: když do školy tak do školy, tvrď si co chceš a kde je neutrál vím i bez tebe!!!!
-> stika87: děkuji za radu
Do prace?? spis do skoly kdyz to tak ctu. Jeste si zkontroluj ukostreni motoru a celeho agregatu tam muze byt taky pricina. Jinak pak ten starter rozebrat a udelat na nem repas. Ideal je zkusit to napr sroubovakem propojit kontakty zda zacne startovat - tim zjistit zda to neni spinaci skrinka - pozor musi byt vyrazeno!!
-> tekknošpína: v karburatoru pod plovakem benzinu :)
že jsem sní ale malou chvilku přijel domu a ani ne po 5 minutach sem jí nenatočil.. takže bud starter nebo baterka... a nebilo by třebas možná spínačka špatná??? nevym ráno to roztrčim dojedu stim do práce a pak se na to teda mrknu... a uvydim.... jinak kde bych měl přesně tu trysku najít mi asi nepovíš??? já at se vtom nehrabu pak celej den...tohle mam tet jako náhradní vozidlo.. a dávám si favorita do hromady.. tak sem zvědavej kdy to to bude když tet se rosipala i ta šade
Ucpana tryska na 1 stupni a vybita baterka nebo nefunkcni starter :)
zdar tet jsem přijel domu škodověnkou chcípnul jsem motor pak jsem chtěl znova nastartovat a už netočí sratér. ale po roztrčení naskočí a normálně vrčí.... a ještě drobnost... když zapnu sytič a jedu tak motor šlape jak hodinky ale když se vypne tak motor škube jak utrženej ze řetězu, přidam mu na sitiči a zase běží normálně.. tak čim by to mohlo bejt teda opravdu nevím