-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: vravel som že po garážach aktuálna téma , po autorizákoch sem tam chýbajú tlaky po 30 000km na plyn inak oka :D
No nemam na to vybavenie,ja som zas nie az taky mechanik,ale to bude dalsi krok,ak sa to teda potvrdi na tych tlakoch,tak je vec jasna,a co by to tak kostovalo,taky zrepasovany motor? Do spravy...Dik
Chvalapanubohu,nie som "stastnym" majitelom,to ma sused toto,a zistujem to pre neho,ja sa pekne drzim mojich dvoch felicii,kde som ani nechyroval o podobnych problemoch... :-D Aj ked chcel som nieco novsie uz,a rozmyslal som prave o Fabii,ale nie dakom zobraku typu Junior,ale ked uz tak hlavne na bezpecnost zameranie a komfort,plna vybava,ale teda motor HTP urcite po tomto co som sa dneska dozvedel nie,zrejme teda skor nejaky ten 16 ventil? Len tych je v inzeratoch malo...
Preboha,ja som cely ten posmech okolo HTP doteraz tak nevnimal a nebral vazne,ale ked som si to teraz precital,tak uz chapem preco su vsade v inzeratoch same HTP-cka a kazdy sa toho snazi zbavit...
Zdravim pani,prosba o radu,Fabia HTP 1.2 47kW,140000km,pri volnobehu,a malej zatazi,a do 2500ot motor ide ako ma,akonahle ale dostane viac zabrat,alebo vacsie otacky,strati totalne tah,evidentne ide na dva valce,diagnostika vypisuje "kompresny tlak v tretom valci",co by podla vas mohla byt najpravdepodobnejsia pricina/zavada,ventily,pi
est? Dakujem