skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výměník voda/olej - sroub
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 30.03.2013 do 11.12.2016, založil/a Jarda - zrušená registrace
-> Antony: tak to jo.. já měl tyhle info na šáhnutí,uložený v PC z dob,kdy jsem to sám řešil,v mým případě výměník.
-> ondie: jj číslo šroubu jsem už našel, leč nový stojí nesmysl a přístup na vrakáče mám vic než omezený. Takže už jsem objednal očko
a nemám to pro výměník, ale pro mezikus na čidla teploty a tlaku 

-> Antony: číslo šroubu pro FE 1.9D je: 028115721 a nebude jen ve Fe,ale ve většině starších koncernových SDi či TD
Matička je: 068 115 723 (31x27x4mm)
Těsnění O-kroužek k výměníku (038117070A)

Matička je: 068 115 723 (31x27x4mm)
Těsnění O-kroužek k výměníku (038117070A)

-> MVM: děkuji, pane 

Ještě dotazek: závit v bloku fabia a vlastně i v oil filtru všech našich škodovek je 3/4 x 16 UNF?
-> Antony: rado se stalo 

-> MOLSO: díky pane 

-> Antony: staci zobrat cely srob z diesel feldy - pasuje bez uprav 

Dobří lidé, nevíte někdo číslo šroubu pro výměník do fabky 1.4MPI?
028115721 je cislo sroubu do koncernovyho bloku (varianta na navareni), pisu to sem, kdyby to nekdo nekdy hledal
Dekuji Fenovi
Dekuji Fenovi
-> Jarda: to presne nvim, ale je to z Feldy 1.9D
-> vhml: -> Dušan: nevim jak ten sroub najit... jak se jmenuje a katalog mam jen po feldu
neni to toto: www.skoda-dily.cz/nahradn i-dil/n0208192-hrdlo-se-za vitem-oe-19626.html
neni to toto: www.skoda-dily.cz/nahradn i-dil/n0208192-hrdlo-se-za vitem-oe-19626.html
-> Urbi: bohuzel nemam tak dobreho soustruznika :( neumi zavit na filtr, ted me napadlo ten puvodni z favo bloku - odriznout zavit na filtr a prodlouzit to vevarenim trubky...
diky vsem za rady a inspiraci, ted uz to snad nejak vyresim...
diky vsem za rady a inspiraci, ted uz to snad nejak vyresim...
A nebo donýst starý šroub komukoli od soustruhu a ať udělá delší :) 200,- a jezdím.
-> Jarda: ja ho asi kupoval primo ve skodovce, nestal moc. Do fabie to pasuje rovnou. DO fel a niz je treba ho svarit s puvodnim sroubem, ale kvalitne, prasklo mi to
ja taky svaril favo sroub s fabiovym a jezdi to :)
-> Jarda: zajdi na vrakáč a nech si vyndat z VW nebo Audi šroub jaký potřebuješ.
-> Kuladmin: no a jen ten sroub na skodovackej nejde nekde sehnat, vubec ho nemuzu nikde najit, nebo alespon ten sroub, ze ktereho to svarovali na techwebu, to uz bych si zajistil...
nebo prodej/zahod a sezen skodovackej a mas to
Udělat novej na míru...
tady jsem nasel, ze to svarili, ale ja mam uplne jinej srou :(
skoda.panda.cz/forum/view topic.php?f=18&t...
skoda.panda.cz/forum/view topic.php?f=18&t...
sehnal jsem vymenik voda/olej - je to ford USA
hodne podobnej tomuto: www.agrozetshop.cz/vymeni k-tepla/d-110538
, ale ma jiny sroub (je tam jiny zavit a je na nasroubovani do bloku, ja ale potrebuji jen prodlouzeni toho skodovackeho, co uz v bloku je), ten muj sroub jsem nasel nekde na e-shopu a mel by pasovat do nejakeho traktora, ja ale potrebuji na favo motor, neresil to nekdo, co by tam slo dat nebo jestli jde nekde koupit, treba jak to maji nejaka koncernova auta?
dekuji
tendle mam www.agrozetshop.cz/sroub- vymeniku/d-103024-c-1417 , ale ten nepotrebuji, chtel jsem preriznout zavit pro filtr, upichnout to a udelat vnitrni zavit, ale nikdo mi to nechce udelat :(
hodne podobnej tomuto: www.agrozetshop.cz/vymeni k-tepla/d-110538
, ale ma jiny sroub (je tam jiny zavit a je na nasroubovani do bloku, ja ale potrebuji jen prodlouzeni toho skodovackeho, co uz v bloku je), ten muj sroub jsem nasel nekde na e-shopu a mel by pasovat do nejakeho traktora, ja ale potrebuji na favo motor, neresil to nekdo, co by tam slo dat nebo jestli jde nekde koupit, treba jak to maji nejaka koncernova auta?
dekuji
tendle mam www.agrozetshop.cz/sroub- vymeniku/d-103024-c-1417 , ale ten nepotrebuji, chtel jsem preriznout zavit pro filtr, upichnout to a udelat vnitrni zavit, ale nikdo mi to nechce udelat :(