skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nejde otočit motorem
-> ondra44Q: blbost s tou kontrolkou
takže... všechno sem znovu rozdělal a kontroloval jestli sem přece jen někde něco... Ničeho sem si nevšimnul, tak sem to začal skládat znovu. Jen tak z pokusu zoufalství sem při tom zkusil prohodit štverku s trojkou... šlo to, pak sem je vrátil jak mají byt... A nebudete tomu věřit, všechno funguje jak má, motor už byl i natočený... opravdu netuším co se kde oderálo, každopádně všem moc děkuju za rady :)
No ale když sem v tom, tak sem dnes slyšel takový dotaz schodou okolností na stejné mptorizaci, čili fabka 1,4 mpi. Může jednotka vypnout motor kvůli rozsvícené kontrolce chladící kapaliny? údajně svítí červená signalizace, ale diagnostika nic nehlásí... no a motor se sám vypne. Co vy na tohle?
No ale když sem v tom, tak sem dnes slyšel takový dotaz schodou okolností na stejné mptorizaci, čili fabka 1,4 mpi. Může jednotka vypnout motor kvůli rozsvícené kontrolce chladící kapaliny? údajně svítí červená signalizace, ale diagnostika nic nehlásí... no a motor se sám vypne. Co vy na tohle?
Ojnice by se měla dát posunout dopředu a dozadu pokud se nepletu, zkusil bych i vyndat píst s ojnicí z válce a nechat jí jen na klice a protočit. Není otočenej píst? Není ohlá ojnice?
-> ondra44Q: jak to dopadlo?
nic jiného tam asi opravdu nebude jak to tak vypadá...
-> ondra44Q: tak jsem zvědav
to by mělo byt všecko jak to bylo... ale jasně že to zitra ještě zkouknu. Spolu s tim axialem... ten mi nenapadl
-> ondra44Q: zkus se podivat jestli nemáš prohozený spodky ojnic taky mně to jednou pořádně vypeklo
klika je původní, ojnice taky, šálky origo... a navíc sem to zkoušel už i se starýma. A je to pořád stejné. Potočim motorem a nic... anitam, ani zpátky. Salky jsou dané všude, takže když by, tak to bude zlobit asi všechno. Já prostě asi opravdu nevim... A to bude nejaká chujovina
-> ondra44Q: keď sa ti to kusne len na tretej ojnici tak problém hľadaj len tam, ojnica je pôvodná tá čo tam bola? Nebola brúsená kľuka? Ak áno, mohli zle prebrúsiť čap na tretiu ojnicu.... Ak brúsená nebola, kúpil a nahodil si tam šály správnych rozmerov?
nevim, problém bude někde na klice... bordelu by tam moselo byt hafo na to aby se to tak kouslo...
ale ten axial zkouknu. Je ještě něco co by mohlo?
ale ten axial zkouknu. Je ještě něco co by mohlo?
dotahuju momentem, zámky sedí, ojnice je vyčištěná... a navíc jsou všechny chystané stejně. Jen ta trojka...
-> ondra44Q: a máznul jsi šály, vačku atd ??
-> ondra44Q: Dotahuješ ojnice na moment, nebo bajvolo?
a nešprajcla se ta podělaná fábková axiálka ?
Nebo kouknout pod pánve jestli po nima neni karbon. Bo jestli nejsou přesazený trošku do strany a neseděj na tom karbonu.
pánve jsou v zámečkách?

zdravim všechny. Mám takovou otázlu. Jedná se o fabii 1,4 50 kw. Na motoru se dělala oprava... vložky byli utopené, dali se nové kroužky, ložiska, rozvody... No problém nastal při montáži. Dal sem první píst, dotáhl ojnici, otočil motorem. Druhý, otočil motorem. A se třetím pístem už motorem nezatočim. V horní úvrati se sekne a už nejde točit ani tam, ani zpět. Zkoušel sem to i bez kroužků a pořád stejné. V momentě kdy povolím matky na ojniici se motorem dá zase zatočit... Tohle mi opravdu nejde do hlavy a připadám si jak jouda a uplný amatér. klika je čistá, všechno je naazané... jen se něco odehrává na třetim válci. Zkusí mi s tim někdo poradit?