skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bmm ....
A ako zistin ze je cerpadlo ko, ked stocim klucik a je ho pocut ze "ide"? Baterka je opet ko nabijal som ju asi tak 4 dni dozadu :( lebo ked som dnes chcel nastartovat len to tocilo, tocilo a po case maskocilo a ked som pustil spojku (vypnuta-toci sa aj prevodovka) tak to zdochlo apotom to slabo startuje....no a po 5 startovani je bat ko... :( tocim startrom tak max 7 sek... dofrasa s vrakom.... skusim este dat baterku s naftaka novu... len teraz to cerpadlo ako oskusam, nemate niekto skusenost ? ...
-> bril: A co treba reset ECU a takovek ten ucici rezim? n Ten nizkej volnobeh je takovej varovnej prstik, ze se vstrikovanim benzinu by se melo neco udelat - baterkou to ovsem nebude v zadnym pripade. Cerpadla u BMM na lpg odchazej skoro vzdycky - v nadzi se klasicky nechava jenom troska brecky a tankuje se jenom symbolicky a cerpadlo ten kentus honi porad dokolecka, dokud nezremre :-) Neda se vyloucit, ze pri prepnuti na benzin jde do sani i troska plyne, ktera obohacuje smes.
A to čidlo može mať taký vplyv na chod motora? ..... lebo to mam nové ....... a mohlo by to mať na svedomí odchádzajúca baterka? ..... lebo ked to ide na benzín tak cca len do 4500 ot. ..... a tam to kolíše ....... alebo mohlo by byť čerpadlo benzínové? .......... žeby nestíhalo tlačiť benzín? .....no neviem ......skusim ešte kupiť nový akumulátor lebo aj tak odchádza jeden článok ....
-> bril: A co palivovej filtr? Můžeš ještě zkusit dát jiný čidlo teploty vody jestli máš. To vzadu na sání, né to na domku termostatu...
hej hej na benzin to štartujem ....
hej hej ked odšrubujem ten pretlakoci ventil navrchu ta to strika jak šalene .... :D
startujes na benzin predpokladam, co palivove cerpadlo dava jak ma?
Ahojte mam Forman BMM r.94, mam v tom LPG, mam taky problém že pri prvom štarte velmi ťažko štartuje , ako keby najprv chytil 1.....potom 2....... nasledne 3 a nakoniec 4 valec ...... a ked je motor studeny a chcem sa pohnut pri pridani plynu je to velmi tažké ...... musim ho vytočit na cca 3000 otáčok aby som sa pohol a na jazdu do kopca , alebo pohnut sa v kopci je nemožné ako keby auto dusilo a ak mi auto zdochne strašne ťažko sa štartuje, len toči a toči a ažpo napr 10- až 15 sekundách horko ťažko naštartuje ...... na LPG ide super ....
idem skusit vymenit vzduch. filter, podlozku pod BMM karbesom a pretesnit karbes, ale mrkenm aj na viko rozdeľovača a sviečky ..... poradtte čo sa može srať ..... ide mi ten čerep na nervy asi sebe kupim bicigeľ :D
idem skusit vymenit vzduch. filter, podlozku pod BMM karbesom a pretesnit karbes, ale mrkenm aj na viko rozdeľovača a sviečky ..... poradtte čo sa može srať ..... ide mi ten čerep na nervy asi sebe kupim bicigeľ :D