Bmm ....

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 14.03.2013 do 02.04.2013, založil/a bril
řadit dle data
01:28:45
02.04.2013
bril
A ako zistin ze je cerpadlo ko, ked stocim klucik a je ho pocut ze "ide"? Baterka je opet ko nabijal som ju asi tak 4 dni dozadu :( lebo ked som dnes chcel nastartovat len to tocilo, tocilo a po case maskocilo a ked som pustil spojku (vypnuta-toci sa aj prevodovka) tak to zdochlo apotom to slabo startuje....no a po 5 startovani je bat ko... :( tocim startrom tak max 7 sek... dofrasa s vrakom.... skusim este dat baterku s naftaka novu... len teraz to cerpadlo ako oskusam, nemate niekto skusenost ? ...
22:58:07
30.03.2013
King
-> bril: A co treba reset ECU a takovek ten ucici rezim? n Ten nizkej volnobeh je takovej varovnej prstik, ze se vstrikovanim benzinu by se melo neco udelat - baterkou to ovsem nebude v zadnym pripade. Cerpadla u BMM na lpg odchazej skoro vzdycky - v nadzi se klasicky nechava jenom troska brecky a tankuje se jenom symbolicky a cerpadlo ten kentus honi porad dokolecka, dokud nezremre :-) Neda se vyloucit, ze pri prepnuti na benzin jde do sani i troska plyne, ktera obohacuje smes.
20:59:47
26.03.2013
bril
A to čidlo može mať taký vplyv na chod motora? ..... lebo to mam nové ....... a mohlo by to mať na svedomí odchádzajúca baterka? ..... lebo ked to ide na benzín tak cca len do 4500 ot. ..... a tam to kolíše ....... alebo mohlo by byť čerpadlo benzínové? .......... žeby nestíhalo tlačiť benzín? .....no neviem ......skusim ešte kupiť nový akumulátor lebo aj tak odchádza jeden článok ....
17:17:51
15.03.2013
Petr Volfik
-> bril: A co palivovej filtr? Můžeš ještě zkusit dát jiný čidlo teploty vody jestli máš. To vzadu na sání, né to na domku termostatu...
22:41:10
14.03.2013
bril
hej hej na benzin to štartujem ....
22:17:05
14.03.2013
bril
hej hej ked odšrubujem ten pretlakoci ventil navrchu ta to strika jak šalene .... :D
22:14:56
14.03.2013
Kuladmin
startujes na benzin predpokladam, co palivove cerpadlo dava jak ma?
22:13:09
14.03.2013
bril
Ahojte mam Forman BMM r.94, mam v tom LPG, mam taky problém že pri prvom štarte velmi ťažko štartuje , ako keby najprv chytil 1.....potom 2....... nasledne 3 a nakoniec 4 valec ...... a ked je motor studeny a chcem sa pohnut pri pridani plynu je to velmi tažké ...... musim ho vytočit na cca 3000 otáčok aby som sa pohol a na jazdu do kopca , alebo pohnut sa v kopci je nemožné ako keby auto dusilo a ak mi auto zdochne strašne ťažko sa štartuje, len toči a toči a ažpo napr 10- až 15 sekundách horko ťažko naštartuje ...... na LPG ide super ....

idem skusit vymenit vzduch. filter, podlozku pod BMM karbesom a pretesnit karbes, ale mrkenm aj na viko rozdeľovača a sviečky ..... poradtte čo sa može srať ..... ide mi ten čerep na nervy asi sebe kupim bicigeľ :D
Extreme Tyres