Popř. ty drobnosti okolo (čidla) např. snímače teploty (to by ale bylo poznat na spotřebe, i když...), podtlaku sání atd.
Taky bych zkontroloval hadice od panelu s výbavou k motoru. Když jsem kupoval auto já, tak mi tak dvě až tři zůstaly v ruce jak byly spuchřelé :-)
Jinak se tomu nemá celkem co stát :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
š 135gli strieľanie do výfuku
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 14.03.2013 do 25.03.2013, založil/a Jaroslav135GLi
Špatně nastavenej nebo špatně fungující snímač polohy klapky (B)
Můžou cedit kroužky (3,4,5) nebo být bordel v injektoru (2)
pri poslednom tankovani si asi kupil naviac zopar deci vody namiesto benzinu (ak to neskor zacalo strielat z nicoho nic pri skor prazdnej nadrzi)
-> Urbi: sry to patrilo -> Jaroslav135GLi: 

-> BeBe: mě to neříkej, já vím co s tím 

-> Urbi: chudobna zmes hori pomalsie a asi ti to dohorieva vo vyfuku...takze bud to obohatit ,alebo skusit ist hore s predstihom
-> MATTESS: Tak já mám lambda sondu na kterém vidím přesný údaj lambdy a do trochu otevřenějšího seriového výfuku mi to jakoby buble a sem tam lehce střelí když odšlápnu plyn a směs jde do hodnot chudých, naopak při dost bohatém nastavení karb., hlavně nast. volnoběhu, ze kterého to vlastně sosá směs při ubrání plynu, to pak nestřelí.
Na servomotorku, kterej nastavuje volnobeh je uprostred spinac, kdyz pustis plyn, aby to vedelo, ze je pustenej a odpoji to benzin. Vstrikovat to zacne okolo 1500 aby to pri prudkem pusteni nechciplo... Tak se kouknout jestli to neni ulomeny. Pripadne to muze byt spatna lambda.
Pokud mas pruchozi vyfuk, tak se nediv...
Kdyz u toho serva odpojis konektor, tak by to mel byl cerveno/zluty drat na pozici 3. Zmerit vuci hnedymu na 4(kostra) melo by to spinat (je to ze schematu felicie)
Pokud mas pruchozi vyfuk, tak se nediv...
Kdyz u toho serva odpojis konektor, tak by to mel byl cerveno/zluty drat na pozici 3. Zmerit vuci hnedymu na 4(kostra) melo by to spinat (je to ze schematu felicie)
-> Dušan: né jo? mě to dělá teda každý :-D dycky to v tom lupe ... :D nijak sem to nikdy neřešil :D ... co ta směs? :)
Dělal mi to Rapid, když jsem měl bohatou směs. Nemůže to být i tento případ?
-> Tomaso435: nedela :)
-> Jaroslav135GLi: neodpojuje ti to benzin pri brzdeni motorem. Nevim jako to icko ma, ale musi tam byt nejaky spinac volnobeh vs brzdeni motorem bez pedalu.
-> Jaroslav135GLi: neodpojuje ti to benzin pri brzdeni motorem. Nevim jako to icko ma, ale musi tam byt nejaky spinac volnobeh vs brzdeni motorem bez pedalu.
-> Jaroslav135GLi: to dělá snad každý auto :-D
motor štartuje bez chyby,robí to len ked počas jazdy uberiem plyn
spatnej predstih. Motor bezi nebo to dela pri startovani ?
Kto by vedel ako odstrániť strieľanie do výfuku,je to motor 135GLi jednobodové vstrekovanie