škoda 136 dusí sa

prohledat
53 příspěvků (zobrazeno 51 až 53) od 10.02.2013 do 17.02.2013, založil/a Shatter
řadit dle data
19:46:47
10.02.2013
Shatter
tak žeby sa odsrala ešte aj cievka? no všetko naraz asi, keď už..
19:33:51
10.02.2013
Jarda - zrušená registrace
-> Shatter: to neni motor, ale nejaka blbost okolo... me podobne problemy delala indukcka, taky uz jsem nevedel co...
19:30:26
10.02.2013
Shatter
A je to tu. Už aj mňa dostihli poruchy.

Po dvojdňovom stáni vonku najprv vôbec nechcel chytiť šmejd jeden. Samozrejme som tým vybil baterku. Roztiahli ma, chytilo to. Všetko ok. Rozbehol som sa, a po nejakých 2km ,keď som už išiel, a všetko vyzeralo ok, zrazu začalo auto spomaľovať, a čím viac som pridal plyn, tým viac spomaľovalo, až nešlo vôbec. Zastal som, zdochol. Pozrel som káble na motore atď, všetko vyzeralo vporiadku. Naštartoval som na brnk, s ťažkosťami som sa rozbehol, a tak to šlo celou cestou. Motor neskutočne skákal a cukal takmer pri každej polohe plynu, jedine na plný plyn a nad 3000ot tak nejak šiel rovnomerne. Došiel som až domov, bola to otras cesta. Zhodil som filter, vnútri benzín!! Vybral som sviečky, čisté. Rozdeľovač mal neskutočne opálené kontakty, to sa zrovnalo, nastavilo. Sviečky vyčistené. Naštartujem, naprd, nevie poriadne držať voľnobeh. Asi pošiel kondík na rozdeľovači. Vymenil som, naskočil krásne, voľnobeh okej. Idem sa pohnúť, zozačiatku dobre, ale za určitou polohou plynu konec, motor zdochýňa. Na prázdnu do otáčok ide dobre. Tak neviem, či nejaký bordel v tryske v karbeci alebo čo? Mám chuť zhodiť do auto zo skaly. Človek poskladá motor od šrubky a toto mu robí..
Extreme Tyres