skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Voditka ventilov Pomoc!!!
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 10.01.2013 do 11.01.2013, založil/a Robert8899
-> djmaso: tak som uz pisal chovancovi on mi vie dodat voditka z vecsim priemerom a s hlavou si uz poradim dikes za rady
-> minno: jo díky
-> Robert8899: to je naprd :( tak to nějak promysli - co třebas napsat ---------GEMINI ------ ten se tímto zaobírá na Slovensku
-> djmaso: lenze postovne ked by som posielal hlavu do ciech na opravu ma vyjde viac ako samotna oprava v tom je ten prooblem u nas by aj bolo kde to sprvait aj voditka vyrobit lenze s materialom je to bieda
-> djmaso: ja by som ptoreboval len voditka do hlavy si ich mam ako osadit :)
-> Robert8899: Ti píšu, že z Buzuluku, vyráběj vodítka a kroužky, prodaj Ti i váleček jako polotovar...
DLE PANA MUDRY:ono kdo si nechá dělat vodítko podle starého je prasečina-díra už je vymáčklá
Musí se zalestit výstružníkem díra pro vodítko , to se pak změří a udělá se vodítko+nějaká setina.
Na škodovku polotovar na vodítko z Komárova cena 130Kč/ks;+práce , sakum prdum opraveno jedno vodítko max 200kč/ks BEST OFF práce
Musí se zalestit výstružníkem díra pro vodítko , to se pak změří a udělá se vodítko+nějaká setina.
Na škodovku polotovar na vodítko z Komárova cena 130Kč/ks;+práce , sakum prdum opraveno jedno vodítko max 200kč/ks BEST OFF práce
-> Robert8899: pan mudra výroba vodítka 7mm na ventil do škoda hlavy 200kč/ks a to možná kecám možná by to bylo i za 150 :D (podle toho pro koho) (i s prací -myslím tím v ložením do hlavy )
-> m8rinek: diky za tip ale je tych perlitickych liatin viac druhov podla obsahu uhlika grafitu, nejaka feriticko-perliticka liatina...nemas nejaky odkaz priamo na ten polotovar co pises? dikes
-> Robert8899: perlitickou litinu, seženeš ve formě válečku jako vodítkovej polotovar, kus stál kolem 20Kč a šly z toho udělat dvě vodítka... Z buzuluku...
-> Robert8899: Já to blbě napsal. Jirkovi taky ten chlapík zmařil hlavu, vodítka tam moc nedržely. Z nouze to lepily, nevím čím. Ale vydrželo to prd a ještě to ve finále rozbilo i píst. Já měl taky poškozenou hlavu u vodítka ( neuspěšný pokus o předělání Mpi hlavy na dvojité pružiny). Tak jsem jí poslal Chovancovi a opravil to. Musel to vodítko dělat atypický.
-> Robert8899: ja mám hlavu robenú na zákazku a vodítka sú bronzové. Ináč ak je problém len v tom, že tam to vodítko dobre nedrží, tak by som to kľudne prilepil tekutým kovom (dvojzložkové lepidlo) - napatlať do diery a zasunúť vodítko a prebytok utrieť. Mám tým lepené na hlave protimrazové zátky a žiadny problém s tým nie je. Len potom bacha aby bol ventil so sedlom v hlave správne "zabrúsený".
-> kury: lenze z voditkom nic nieje...na jeho konci co trci vo vyfukovom kanaly sa spravila nejaka usadenina ktora pri vyberani voditka spravila ryhy v hlave a teraz mi tam to voditko vojde zatlacenim prsta a je dost volne...takze asi bude lepsie dat vyrboti 2 ks voditok vecsieho priemeru rpe pokoj duse...len z akeho materialu?
No nevím. Jirkovi Vaňasku taky jeden blb zkurvil voditka, že je tam nakonec zkusili lepit. A vydrželo to do druhého závodu a vylítalo to výfukem. Mně opravoval hlavu a vyráběl do ní vodítko Chovanec.
akym lepidlom to zalepit? je jasne ze nejakym na kov ale aby vydrzalo take vysoke teploty
ako zalepit? a ako ho poistit?
a pridat poistku, aby voditko nemohlo ani nahodou vypadnut...
Vodítko tam zalepit?
nema niekto moznost vyrobit voditka ventilov? potrebujem 2 ks na 7 mm ventily. Prip nevie niekto opravit hlavu? Vyberal som voditka a na vyfukovych bolo napalene cize koniec mal trosku vecsi priemer a ked som ho vybil tak mi to zvecsilo dieru a teraz mi tam tie voditka vojdu rukou. Najlepsie riesenie bude asi vyrobit voditka vecsieho priemeru. Nastastie sa to stalo len na dvoch.