skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výměna hlavy 1.2 htp 40 kw
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 09.01.2013 do 12.01.2013, založil/a maverick15
-> Milan 136: jj, a teď i Fábii htp

-> myschaak AZNP K.Hora: ford fiat a všechny francouzský:-D:-D
-> palinator: jaký páky???já jedině joysticky!!!
-> Milan 136: dokonce.....nechci to vidět u baráku ostatně jako všechny ostatní auta na F

-> Milan 136: dokonce.....nechci to vidět u baráku ostatně jako všechny ostatní auta na F

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 12.01.13 16:48:42 napsal:
→ Milan 136: jakej sráč?
výbornej motor
súhlasím
→ Milan 136: jakej sráč?

-> Milan 136: jakej sráč?
výbornej motor 

-> ZdeněkH: myslíš že každej mechanik má v hlavě postup jak nastavit rozvody na všech autech na trhu?
-> myschaak AZNP K.Hora: u tohohle sráče to na rysky asi ani nejde. Kola na vačkách se točí navolno a utahují se až po napnutí. A asi by ty vačky někam utekly po povolení bez aretování

-> myschaak AZNP K.Hora: u tohohle sráče to na rysky asi ani nejde. Kola na vačkách se točí navolno a utahují se až po napnutí. A asi by ty vačky někam utekly po povolení bez aretování
-> myschaak AZNP K.Hora:
No vidiš, kdybys o HTP věděl, tak se můžeš vysrat na páky a vyděláš si doma v obýváku.
No vidiš, kdybys o HTP věděl, tak se můžeš vysrat na páky a vyděláš si doma v obýváku.

-> ZdeněkH: no co,já jsem taky mechanik a tohle nevim,taky bych si to nejdřív zjistil...hold tyhle auta nedělám
ale asi kdybych nic nezjistil,tak si udělám značky a dám to zpátky jak to bylo

mechanik a ptá se jak nastavit rozvody 

www.dobre-naradi.cz/zbozi/
aretacni-pripravky-vw-s-mo
torem-htp/p-9259
-> maverick15: rysky nejsou
jojo to já chápu ale neaké schéma nebo kde najdu risky nebo tak neco jak na tdíčku nebo jiné věci?
-> maverick15: jestli seš mechanik tak si poradíš, nastavíš to uplně stejně jako na jiných motorech - je to pouze o pozici vačkového a klikového hřídele.
-> maverick15: protože budou v pytli kroužky 

nooo jak jinak ventily..noo nedělal sem to nikdy vesměs.ale tmely mám a sem automechanik jen jak to naštelovat..všecko sa dá.proč by to začalo žrat olej?
favo110lrs 09.01.13 20:36:59 napsal:
kuli čemu jí mění?žeby podpálené ventily ...
kuli čemu jí mění?žeby podpálené ventily ...
-> maverick15: navíc ti to po výměne hlavy začne žrát olej .. 

-> maverick15: pokud nemáš přípravky na rozvody a nikdy jsi to nedělal a nemáš správný origo tmely tak se do toho vůbec nepouštěj
kuli čemu jí mění?
zdravím kluci kamoš chce vyměnit hlavu na fabii.chci se jen optat jak co nastavit dopředu než to sundám at pak nelaboruju jak to má byt..kdyby ste věděli o nejakém odkazu tak mi dejte prosím vědět