skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
otacky felda
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 13.12.2012 do 13.12.2012, založil/a buldozerxxx
ta jednotka si nemyslim....spis jsem taky tipoval tu klapku jen jsem nepochopil proc to udelalo....jako to by si pak clovek nemohl ani udelat vymeny baterky s tim ze se neco neposere....nez se to vyndalo chodilo to hezky...to auto ma 105tis.km poctivejch...
-> buldozerxxx: jestli to nepujde nastavit tak si nech zkontrolovat ŘJ. je možný že tam bude studeňák
no to je prave ono...ja doufam ze to klapak pujde nastavit..stalo se uz nekolikart ze pak nesla... :-( na netu jsem cetl ze se to srovna samo...ale kdo tomu ma verit
-> Milan 136: mě to zase začalo cukat z ničeho nic.. při lohtání plynu (jen udržování otáček - skoro bez zátěže) prostě se to najednou "přepne" do volnoběhu, tim padem to začne brzdit a cukne to celym autem.. pak se to zase třeba chytí po chvilce.. (a zase to cukne autem..) nebo musim přidat, někdy to ani nereaguje na ten plyn. musim povolit uplně a pak už to jde.
vydřenej potenciometr?
pěkně mě to sere, hlavně ve městě je to jízda s přískoky..
vydřenej potenciometr?

pěkně mě to sere, hlavně ve městě je to jízda s přískoky..
-> Tommyk: i to je možnost
a modli se že neodešla klapka
-> buldozerxxx: podpětím se rozhodilo základní nastavení škrtící klapky.
Nutno vyčistit a udělat na PC základní nastavení
Nutno vyčistit a udělat na PC základní nastavení
lidi po vymene baterky na skoda felicie 1.6 ma nizke oatcky a chcipa na volnobeh..pred vymenou v pohode....baterka uplne vymlacena se vyndala....na cca 3 hodiny.... a po navraceni toto..co s tim???diky...