skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nastavenie predzapalu skoda octavia super 62
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 11.12.2012 do 11.12.2012, založil/a gabi751217
ok, dik
-> gabi751217 11.12.12 20:43:46:
Jo, to už je lepší
Takže jak jsem psal, no...
Jo, to už je lepší

Takže jak jsem psal, no...
-> gabi751217:
Jestli ta hnědozrzavá věc na cca 10 hodinách je měděný pásek, spojující pohyblivou desku s tělem rozdělovače, a je přerušen, pak ano - vliv to bude mít.
Ale strejně je z toho prd vidět - to ten tvuj foťák neumí ostřit, nebo nemá blesk? Jestli je to nějakej automat, tak přepni na makro a povol blesk, šmarjá...
Jestli ta hnědozrzavá věc na cca 10 hodinách je měděný pásek, spojující pohyblivou desku s tělem rozdělovače, a je přerušen, pak ano - vliv to bude mít.
Ale strejně je z toho prd vidět - to ten tvuj foťák neumí ostřit, nebo nemá blesk? Jestli je to nějakej automat, tak přepni na makro a povol blesk, šmarjá...

-> gabi751217:
jestli v tom rozdělovači slouží ten plíšek jako vodič (kostra), spojující otočnou desku podtlakové regulace s tělem rozdělovače, tak ano. Ale pokud vím, tak všechny tyhle rozdělovače tam měli měděné lanko....
A jestli je plíškem myšlena pružina kladívka, tak to by mělo výrazný vliv na (dys)funkci rozdělovače.
Zkus to vyfotit pořádně, nerozmazaně, takhle je z toho prd vidět...
jestli v tom rozdělovači slouží ten plíšek jako vodič (kostra), spojující otočnou desku podtlakové regulace s tělem rozdělovače, tak ano. Ale pokud vím, tak všechny tyhle rozdělovače tam měli měděné lanko....
A jestli je plíškem myšlena pružina kladívka, tak to by mělo výrazný vliv na (dys)funkci rozdělovače.
Zkus to vyfotit pořádně, nerozmazaně, takhle je z toho prd vidět...

na funkčnosť rozdeľovača
-> gabi751217: na funkci rostlináře ?
ano,može byť,ale pod ním je prichytený druhý koniec toho pliešku,ktorý je prerušený,ači to može mať vplyv na funkciu, dík
-> gabi751217: to filcové slouží pouze k otěru a mazání vačky. Správně by to mělo být nasákle olejem. Pokud tedy myslíš to, co myslím já
zdravim ,vie mi niekto poradiť ako nastavim rozdelovač, motor nejde naštartovať- strieľa.može to byt aj tym že v rozdelovači je prerušeny ten asi 1 cm široký pliešok?, -vid fotto, neviem to lepšie sfotiť,ale ten pliešok spaja obal rozdelovača s tym plstenym zberačom alebo čo to je . dakujem