-> minno: ono celkovo, aj benzinom .. ja som v stadiu, kedy som to vychytal do takej miery, ze aj ked o tom viem, ze nadrz je aka je, uz sa to nedeje .. to chce parkrat precistit nadrz a hlavne dat filtre ... najlepsie este pred AC pumpu. A nie tie male priesvitne mrchy, ale poriadny palivak napr. ako ma felda .. Momentalne mam sice az za AC pumpou, ale vravim, uz sa mi to nedeje.
Dalsia taka skusenost bola s karburatorom, ktory som si (vtedy este nevedomky) poladil utesnenim cervenym silikonom .. kus silikonu co pretrcal vnutri odpadol a pripchal trysku :D Fasa jazda cez zilinu len na plny plyn :D
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problem pri beznej jazde
-> Michal N 283: kilo .. rapid stal tiez, ale "len" cca 2 roky ... nepoucil som sa, ale poucenie to ma: nebrat odstate auta...
-> afro100: jj to bude zrejme tými nádržami. Tomášššš má na kile tiež nádrž v takom stave, že po pár málo kilometroch má odkalovač na pumpe plný humusu....
Jakú debatu som rozpútal
No neviem, za tie roky sa tankovalo už na X pumpách po rôznych kútoch sveta, dlhé roky sa jazdilo len s klasickým odkalovačom na AC pumpe a nikdy žiadne upchatie. Raz za sto rokov že sa tam dostane nejaká špinka pochopím, ale niektorých ľuďom sa to upcháva pravidelne.
Bude to skôr stavom nádrže podľa mňa.

Bude to skôr stavom nádrže podľa mňa.
-> afro100: Rapidka či kilo?
-> minno: to je uplne jednoduche a je jasne ze to nepoznas .. ale neznamena to, ze sa to nestava. Nemozes porovnavat auto ktore jazdi s tym co stoji, moje konkretne stalo 10 rokov, trochu vyhrdzavela nadrz atd .. pri uvadzani do opatovnej prevadzky som si to parkrat zopakoval ..
-> minno: mne raz dva dni potom ako som ho cistil , ked som zhodil veko v tryske bola drevená trieska , zistil som ze zem neni idealne miesto na cistenie
inak sa to nestalo ani mne a tomu je asi 50 tis km

inak sa to nestalo ani mne a tomu je asi 50 tis km
-> minno: to bude asi tým, aké palivo sa tankuje a hlavne aký kvalitný je filter čo zachytí prípadný bordel v ňom
-> minno: vecsinou sa to stava ked auto dlcsiu dobu postoji ze sa uvolni nejaka usadenina a je to..ked je stale "v pohybe" tak sa to enstava :)
By ma zaujímalo, ako to robíte, že sa vám karburátory upchávajú. Za vyše 100 tis. odjazdených km na škodovke sa mi v živote žiadna tryska v karburátore neupchala.
-> Janco: pripchata tryska prvej komory .. demontuj karb a vycisti, musi ist
to je bezny problem..skus o nechat dlhsie sa zohriat ak nie tak potom akceleracna pumpicka alebo mas pripchatu nejaku trysku mne sa to tiez raz stalo na ceste a domov som siel tak ze som vkuse sliapal plyn aby som aspon dosiel 

Caute dnes som po dlhsej dobe cca tri dni nakopol sade . Na zaciatku islo vsetko v poriadku zapol som sytic pekne motor naskocel po chvile ked sa zohrial som ho vypol a motor isiel pekne plynulo na volnobeh problem zacal byt ked som sa chcel pohnut tak auto pri pridany plynu nie a nie sa pohnut musel som nasliapavat ply aby nezochlo ale ako som vyradil rychlost zas islo pekne na volnobeh. Neviete kde bude chyba v prechode z volnobezneho systemu alebo odpojovac volnobehu alebo akceleracny system potrebujem to spravit cim skor . Inak je to 130 s karburatorom 130 vdaka za napady.