skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Olej z lidlu?
Nevím, proč mě to napadlo... "Olej z Lídlu, vodku od Draka.."

MOLSO 29.10.12 11:31:58 napsal:
to tam nema pre istotu ani vykonnostne specifikacie uvedene A, tak na zadnej strane budú...no neviem, ale povedal by som, že v tescu, alebo v kauflande zoženieš v akcii za tú cenu aj Mogul/Paramo, a tomu by som skôr dôveroval..alebo Cinol...
to tam nema pre istotu ani vykonnostne specifikacie uvedene A, tak na zadnej strane budú...no neviem, ale povedal by som, že v tescu, alebo v kauflande zoženieš v akcii za tú cenu aj Mogul/Paramo, a tomu by som skôr dôveroval..alebo Cinol...
to tam nema pre istotu ani vykonnostne specifikacie uvedene
to je tak na vrzgajucu branku .... možno ani na to nie

Zemlja daala zemlja vzaala 

Pavel P.. 28.10.12 22:05:23 napsal:
→ m8rinek: Bursík by tě za to už natahoval na skřipec a
polejval vařícím vyjeťákem… takhle znečišťovat naší neposkvrněnou
přírodu motorovým olejem
olej je z ropy a ta je z přírody a do přírody se vrací 
→ m8rinek: Bursík by tě za to už natahoval na skřipec a
polejval vařícím vyjeťákem… takhle znečišťovat naší neposkvrněnou
přírodu motorovým olejem

-> Matsoft:
Turbinové oleje PARAMO a SHELL jsou taky oba z Pardubic.
Turbinové oleje PARAMO a SHELL jsou taky oba z Pardubic.
-> palinator: dle mych nfo lezou mobil a carlson z jedne linky.. stejne oleje jiny prebal.... takze ani toho lidlackyho bych se nebal
-> darklord:
Kdoví, já to tam lejt nebudu. Spíš řešim problém padělání, protože mám možnost mít za krásnou cenu 20 litrů 5W-40 Mobil a nechce se mi věřit, že je to origo Mobil olej. Chci zkusit koupit "zaručeně originální" a porovnat, rozbor platit nehodlám.
Kdoví, já to tam lejt nebudu. Spíš řešim problém padělání, protože mám možnost mít za krásnou cenu 20 litrů 5W-40 Mobil a nechce se mi věřit, že je to origo Mobil olej. Chci zkusit koupit "zaručeně originální" a porovnat, rozbor platit nehodlám.
-> Cumper: jazdil som ho na motore 742.136 a pohoda 

-> palinatorno ja by som sa skorej bal ze je to nejaky lezak bohvie odkial zliaty z bohviecoho co by stalo moc prachov ekologicky zlikvidovat.
-> darklord:
Beztak je tohle nějakej přebal normální rafinérky. Marže petrolejářů (a jejich prodejců) nejsou zrovna zanedbatelný.
Beztak je tohle nějakej přebal normální rafinérky. Marže petrolejářů (a jejich prodejců) nejsou zrovna zanedbatelný.
Ak je tam riedky humus tak by som v prvom rade skontroloval AC pumpu. A miesto tohoto tam radsej daj nejaky humus od mogulu.
-> Cumper: v rychlovarnej konvici 130 som to jazdil a vpohode, mazalo to na nizke otacky aj ked teplota vody na budiku bola na konci stupnice 

-> m8rinek: Bursík by tě za to už natahoval na skřipec a polejval vařícím vyjeťákem... takhle znečišťovat naší neposkvrněnou přírodu motorovým olejem

-> m8rinek:
A nezadřel se..
A nezadřel se..

to je jak kámoš... ušetřil...
pak u to žralo 1L oleje na 100km.... a když se dozvěděl že musí vyměnit i filtr tak se divil . . takový lidi by ńeměli mit ani auta . . . protože je pak daj do bazaru a ten kdo to koupí, aby se pak voběsil z toho
pak u to žralo 1L oleje na 100km.... a když se dozvěděl že musí vyměnit i filtr tak se divil . . takový lidi by ńeměli mit ani auta . . . protože je pak daj do bazaru a ten kdo to koupí, aby se pak voběsil z toho
Používáme ho na řetěz motorový pily....
stačí.... klidně to tam nalej
maximálně ten konec přijde dřív
maximálně ten konec přijde dřív

Ahoj, chci ve svý pracovní škodovce 105 vyměnit olej a všiml jsem si, že teď maj v lídlu v akci tenhle olej www.lidl.cz/cps/.../index
_28227.htm. Řekl bych že to je dost dobrá cena. Máte s nim někdo zkušenosti? Neni to uplnej šit co by zadíral motory? Chci koupit co nejobyčejnější olej, protože ten motor už je stejně na pokraji smrti, tak do toho nechci investovat
. Teď je tam takovej řidkej černej humus a na volnoběh svítí kontrolka mazání, tak do toho by mohl olej z lidla stačit ne?