skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ac Pumpa Škoda Rapid
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 20.10.2012 do 20.10.2012, založil/a postrizinyXY
No, modli sa, aby to nebol nejaký bordel v nádrži, ktorý upcháva výtok z nádrže...
Chyba bude zřejmě v hadici :-) Vyměnit, je to práce na půl hodiny.
Ahoj, zdravím všechny zkušenější. Potřebuji poradit ohledně AC Pumpy. Po dlouhém odstavení Rapida jsem ho chtěl projet a zjistil jsem, že ruční pumpičkou mi nejde natáhnout benzín z nádrže , třebaže jsem jí měl skoro plnou. pumpu jsem vyndal, profouknul jí kompresorem. Pak jsem zkusil připojit průhlednou hadičku a cvičně jsem zapumpoval a pumpa táhla benzín jak divá. Pumpu namontoval zpět a připojil na hadici od nádrže a opět jsem slyšel jen jak jde naprázdno, tak jsem odpojil hadici od nádrže a profouknul jí kompresorem, znovu připojil na pumpu a ejhle najednou táhla jak divá. Auto jsem normálně projel a vše ok, druhý den jsem přišel k auto a opět bez problémů nastartovalo. Pak zas týden stálo a opět stejná závada, pumpa jde naprázdno a není schopná natáhnout benzín.. Takže sem opět profukoval hadici atd..Může mi někdo poradit,nebo měl někdo někdy podobný problém?