skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
olejový filter obtok --> plnoprietok
-> 4dams: no na mna oci negulaj :) v katalogu je to tak napisane... holt gumove 

-> darklord: prižové?
že ma nenapadlo v predajniach ukázať im to v katalógu...
-> dragon_cb_cz: ďakujem, pomohlo hlavne to, že to majú byť o-krúžky. Pretože tie staré otlačené gumičky mali trojuholníkový prierez, tak som nevedel čo mám hľadať. Nakoniec som zistil, že mám doma dva tie veľké krúžky a asi 10 malých

-> dragon_cb_cz: ďakujem, pomohlo hlavne to, že to majú byť o-krúžky. Pretože tie staré otlačené gumičky mali trojuholníkový prierez, tak som nevedel čo mám hľadať. Nakoniec som zistil, že mám doma dva tie veľké krúžky a asi 10 malých

-> 4dams: Pokud chceš, tak ti to můžu v neděli nafotit, ale jsou to prostě O-kroužky, jeden malý (na šroub filtru) a jeden hodně velký (do drážky obalu). Kulatý profil, tloušťka toho velkého je odhadem tak 2mm. Pokud v té hromádce co máš doma najdeš velkou kulatou gumičku co pasuje do té drážky, máš vyhráno - fotka ti o rozměrech stejně moc neřekne.
môžem niekoho poprosiť o fotku gumičiek, ktoré idu do obalu starého typu filtra? mám kopec gumičiek doma, ale neviem či je v tej kope tá správna. V obchodoch kde som bol zvyknutý že vedia všetko o starších škodovkách na mňa čudne pozerali že čo od nich chcem. Ďakujem
Jednu som zohnal, ale teiž neviem či je to tá správna
Jednu som zohnal, ale teiž neviem či je to tá správna
-> 4dams: koukni někde na aukro, to seženeš....
když tam zapomeneš dát vložku jako já tak z toho máš plnoprůtok zadarmo

-> darklord: Diky, som netusil ze je to tak zlozite
Motor sa mi menit nechce, kedze auto bude asi na predaj...

Pokud ti jde o ten mezikus, tak jeden duralovej bych tu mel. Pripadne napis zpravu.
-> 4dams: nemas jednoduchsie vymenit blok motora?
Vedel by mi niekto dať nakresy alebo fotky na prerobenie obtokového olejového filtra na plnoprietokový? Ak sa to dá vôbec prerobiť... Ďakujem. (hladanie som skúšal)