skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Weber 35 ibsh
Ked trochu pockas moj Weber 32 dara z renault fuego bude na predaj spolu s vodouchldenou podlozkou a sanie 136-zlicovane a lestene velke kanaly
-> matob: pokud nemáš 205, tak vyhozenejch 120e.
mam možnosť kupiť ten karbec za 120 Euro. čo na to hovorite? podla vas dobra cena?
-> matob: redukciu jedine vyrobit, tu nezozenies
Ok. Takže na 205ku. Diky majstri. Inak je zase pravda že sa moc nerozumiem do počitačov, a niesom ani žiadny macher na internete. Počujte a neviete či by sa dala presne niekde kupiť daka redukcia medzi škodovacky blok a ten karburator Weber 35 ibsh . Je my jasne že vyrobiť sa to da, ved vyrobit sa da všetko. Ale chcel by som vedieť či nebyva dačo take original.
-> castrol: 

-> Nwkt: a naslo ti peugeot 205?
-> matob: Zajímavý, že to českej google najde, to máte zase nějakou předpotopní verzi?
Ano ked si taky mudry tak kde v google najdeš že z akeho auta ten karbec je? Lebo ja som to tam nikde nenašiel. A dalšia vec a dalšia vec ten karburator je sice jednokomorovy, ale su na sacom potruby uchytene dva a prepojene medzi sebou. čiže jeden na dva valce a druhy na dva.
Na slovensku nemáte google? www.google.cz/search?q=we
ber+35...
Co si slibuješ od jednokomorovýho karbu?
Co si slibuješ od jednokomorovýho karbu?
Aky je karburator Weber 35 ibsh? Z akeho auta to je? Da sa to dopasovať aj na favoritovy,feliciovy blok? Ma niekto s tym skusenosti?