-> Mates: Prasklou hlavu na Feldě jsem snad ještě neviděl.
Pokud se jedná o 1,3. vyšroubuj svíčky a uvidíš jestli ti přiotočení motorem vyteče voda.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicie chcípne a nestartuje + nejde za plyne
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Mates
21:56:10
24.09.2012
24.09.2012

Gryzly
14:30:02
21.09.2012
21.09.2012

Mates
-> Induktor: Přidřená asi ne, protože to jelo nádherně, jiná auta si neškrtala, ale pak to začalo škubat a dneska tohle. Možná že jde voda do válců.
14:13:04
21.09.2012
21.09.2012

Induktor
Nemůže být přidřená? Nebo voda ve válcích?
14:04:17
21.09.2012
21.09.2012

Mates
Mám dotaz.
Felicie mi chcípla, když jsem chtěl nastartovat, tak se ani nepohnul starter.Když jsem ji roztlačil a dal plný knedlík, tak měla max. cca 1500 ot, vůbec nešla za plynem a dusila, potom chcípla.
Pár dní před jsme ji málem uvařili, protože se probrousila trubka a nebyla tam voda, kouřilo se z ní totálně dolili jsme vodu a najelo se ještě 400km,ale už se mi zdálo, že při přidání plynu škubala a dneska to vygradovalo, nedalo se s tím vůbec jet.
Nemůže to být dodávkou paliva nebo prasklá hlava,protože vyskočila teplota na 90°.Do doby než jsme ji málem uvařili tak měla vždy teplotu,ale ted byla cca 70° víc ne.
Dík za odpověď potřebuji ji opravit .
Felicie mi chcípla, když jsem chtěl nastartovat, tak se ani nepohnul starter.Když jsem ji roztlačil a dal plný knedlík, tak měla max. cca 1500 ot, vůbec nešla za plynem a dusila, potom chcípla.
Pár dní před jsme ji málem uvařili, protože se probrousila trubka a nebyla tam voda, kouřilo se z ní totálně dolili jsme vodu a najelo se ještě 400km,ale už se mi zdálo, že při přidání plynu škubala a dneska to vygradovalo, nedalo se s tím vůbec jet.
Nemůže to být dodávkou paliva nebo prasklá hlava,protože vyskočila teplota na 90°.Do doby než jsme ji málem uvařili tak měla vždy teplotu,ale ted byla cca 70° víc ne.
Dík za odpověď potřebuji ji opravit .
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Mates