skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karburator 125
Zjisti tlak elektrické pumpy a její výkon nebo na jaký tlak je udělaný přetlakový ventil jako přepad zpátky nebo kup tu nejslabší pumpu (první či druhá) a nemusíš nic řešit: www.sport-parts.cz/index.
php?action=bro... Dej ji co nejníže aby si nasávala.
Ještě jsem neskoušel nic začlo to dělat dnes večer a tak jsem se chtel poptat cim vsim by to mohlo byt abych věděl kam mam šahnout :-D
Hmm, asi bych zacal tim, ze bych zkontroloval tesnost jehloveho ventilu v karburatoru a pripadne ho vymenil. Pokud ti to tlaci moc tak asi dostatecne netesni a lita ti to i pres uzavreny ventil. Vysku hladiny jsi seridil?
no to newim kolik tlaci ale je to vyndane z jiny skodovky na kterou to jezdilo bez problemu !nedělal jsem stim nic jen jsem o vyndal a nasadil do svyho auta a ted nevim proste
No a vis aspon kolik ti tlaci ta pumpa?Podle toho co pises,tak ti tlaci jako hovado 

žádam o radu jsem zoufalý!dal jsem do škodovky motor s felicie a k němu elektricku pumpu. udělal jsem přepad zpět do nadrže k vršku u vička ovšem nedaři se mi na SEDRU vyladit tu smes bud to tlaci moc a jde to s karburatoru ven a nebo malo a nedrží otačky! zkoušel jsem přiškrtit i přepadovou hadici ale je to vzdicky na chvili ! ma te s tim někdo nějako zkušenost?? prosim o radu chlapi díky !!