skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 100 nejde do otáček
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno - svíčky a kondík
Zastavil:Boomber
-> Boomber: akceleracna pumpicka strieka benzin ?
vyčisti aj volnobežnú trysku aj vzdušníky a uvidíš
-> Boomber: buď je v karbeci nějaký bordel schovaný, nebo je problém v zapalování, tzn. rozdělovač (předstih, odtrh, kondenzátor), cívka, svíčky, někde svod nebo špatný kontakt
Jinak, je tam i nový vzduchový filtr a nový olej
Mám problém.
Moje Škoda 100 dlouho stála (asi 1,5 roku), pak jsem měl menší pojížďky na sytič (jen po dvoře, abych ji napasoval do dílny do správné polohy). A teď jsem vypustil nádrž, vytáhnul motor, vyměnil spojku, nasadil motor zpět, profoknul palivové vedení, nalil čistý benzín, dal před karbec palivový filtr a profouknul hl. trysku a celý motor celkově očistil.
A na sytič chytne a celkem i drží volnoběh. Jak se zahřeje, tak někdy volnoběh drží, někdy ne. Ale pokaždé, když chci přidat plyn, tak se začne dusit a nejde do otáček a chcípne.
Když plyn dávkuju stylem zmáčknu - pustím, tak pak můžu držet plyn na podlaze a chvilku jede na plno, ale pak se začne dusit.
Čím to může být?
Moje Škoda 100 dlouho stála (asi 1,5 roku), pak jsem měl menší pojížďky na sytič (jen po dvoře, abych ji napasoval do dílny do správné polohy). A teď jsem vypustil nádrž, vytáhnul motor, vyměnil spojku, nasadil motor zpět, profoknul palivové vedení, nalil čistý benzín, dal před karbec palivový filtr a profouknul hl. trysku a celý motor celkově očistil.
A na sytič chytne a celkem i drží volnoběh. Jak se zahřeje, tak někdy volnoběh drží, někdy ne. Ale pokaždé, když chci přidat plyn, tak se začne dusit a nejde do otáček a chcípne.
Když plyn dávkuju stylem zmáčknu - pustím, tak pak můžu držet plyn na podlaze a chvilku jede na plno, ale pak se začne dusit.
Čím to může být?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno - svíčky a kondík
Zastavil:Boomber