skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zvonivý zvuk pri vyšších otáčkach
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 30.06.2012 do 02.07.2012, založil/a DJFrndzalica
-> Kočislav: mám, nakoniec to boli zle nastavene ventily
Nemáš ty ventilové vůle nastavené blbě?
-> palinator: Pozrem sa nanho
-> DJFrndzalica:
Držák vejfuku prasklej nemáš? Já ho měl a dělalo to taky kravál.
Držák vejfuku prasklej nemáš? Já ho měl a dělalo to taky kravál.
Ok, aj tak doobeda je na uvarenie...
-> RadovanSkodovkar: dojdem ale az tak poobede moze byt ?
Ty zajtra prides? Stary otec by vedel...
-> RadovanSkodovkar: dnes som vanu poriadne vycistil ked som ju mal dole a sitko je tiez pripevnene tak ako ma, na dotiahnutie šrobov som sa velmi dobre zameral
-> dakar.cz: ako som uz spominal vsetky spoje som dotiahol a stale to robi, ale je dobre pocut ze to ide od motora
-> dakar.cz: ako som uz spominal vsetky spoje som dotiahol a stale to robi, ale je dobre pocut ze to ide od motora
Môže byť ešte uvolnená špz.
-> DJFrndzalica: hmmm..tak nevím. Ještě tam můžou rezonovat plechy pod motorem a nebo zadní nárazník o zadní čelo,že ho máš moc blízko. Jinak mě nic nenapadá
A nieje niečo v olejovej vani?, alebo môže rezonovať olejové sitko vo vani.
-> RadovanSkodovkar: presne viem čo si myslel, ja to mám v poriadku nevylágrované
-> Tomaso435: tým to u mna urcite nebude, dotiahnuté je všetko ako má byť

-> dakar.cz: výfuk bol menený tiež ešte na jesen a v zime auto stalo v garazi, a vyfuk je tiez CZ vyroba žiadny šmejd
-> RadovanSkodovkar: tiež som nad tým uvažoval ale toto znie niekde v spodnej časti motora, sám si počul keď som bol naposledy u teba aký to bol zvuk...
-> RadovanSkodovkar: tiež som nad tým uvažoval ale toto znie niekde v spodnej časti motora, sám si počul keď som bol naposledy u teba aký to bol zvuk...
mě zvonil držák altíku co se vyšrouboval z bloku a houpal sem na šroubu :D
A co přepážka ve výfuku? Když je utržená,dělá docela kravál
Ešte môže rezonovať plechový nasávač vzduchu.
-> RadovanSkodovkar: ten som mal vzdy na 5 stupňov
-> bibendum30: pozerám že predstih, pozrem sa na to
-> dakar.cz: aj v ťahu aj keď namieste pridám plyn
-> dakar.cz: aj v ťahu aj keď namieste pridám plyn
Predstih si kontroval?
-> DJFrndzalica: a dělá to jen v tahu a nebo i když namístě přidáš plyn?
-> bibendum30: minulý týždeň
Kdy byly naposled dělaný ventilový vůle??
Zdravim chlapi, v poslednej dobe som spozoroval silný zvonivý zvuk v motore hlavne vo vyšších otáčkach (niekedy pri 2tis. a vyššie a niekedy od 3.tis. a vyššie) počuť to hlavne keď je ešte studený motor, keď je už zohriaty na prevádzkovú teplotu tak to už počuť menej, najprv som si myslel že to je rozvod, ten som dnes vymenil dal som original CZ rozvody a stále
jedná sa o 105ku S-ku, tú čo mám v ID karte...