motor trha, vynecháva

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 28.06.2012 do 28.06.2012, založil/a Peťo_120gL_NZ-sk
řadit dle data
19:35:41
28.06.2012
haso
-> Peťo_120gL_NZ-sk: tak pytas sa na riesenie teraz, nie na mieste (aspon tak som to pochopil) tak preto som to napisal, ze postupoval by som takto a zistoval ci to funguje/nefunguje
19:33:40
28.06.2012
Peťo_120gL_NZ-sk
-> haso: ano je to taky problem ked si v strede ničoho. hadicu som si mal nakresliť ? a po druhe absolutne som ešte vtedy nevedel že nestiha dodavat šťavu palivove čerpadlo...no teraz už zhruba viem na čo sa sustredit a uvidime čo to povie ked sa pomenia filtriky a AC pumpa
19:12:59
28.06.2012
haso
-> Peťo_120gL_NZ-sk: je taky problem zobrat meter hadice a potiahnut ju priamo bez filtrika z AC pumpy do karbecu?

precistit odkalovac a karbec je tiez otazka dokopy hodiny, mozno dvoch (pokial nemas hnoj karbec)

a mne ked odisla AC pumpa tak nedavala palivo aj ked som manualne cerpal
19:03:33
28.06.2012
Peťo_120gL_NZ-sk
čaute, dneska (samozrejme 20 km od mesta v strede poľa) sa mi skodovka dodrbala..problem spociva v tom, že: (napisem presne čo sa stalo) presiel som jednu nerovnost a par metrov za tym začal motor sekat, trhat, vynechávat....hned ma napadlo zanesený palivovy filter jemny, kt. som dorabal pred 2 rokmi a 2 roky bol žlty a teraz zrazu stmavol...kazdy vravel že to je zapalovanie tak som to zobral jednemu dedinskemu opravarovi do dvora, kupil som kondenzátor a prerusovac (mal spalene kontakty) vymenilo sa, nastavilo sa...auto prešlo 2-3 km a začalo sa to cele odznova. Ja osobne zapalovanie vylucujem (nove sviecky, kable, hlava, palec, kond. prerusovac) - zajtra dam aj new indukčku pre istotu. ked osm nudzovo zastavil pri tabule OKRES KOMARNO :D tak som si vsimol že z jemneho filtra klesa palivo a bublinkuje tak som tam natahal manualne a auto chvilu šlo normalne !!! potom asi ked sa manualne natahany 95 uni minul zase trhalo - tak som skusil zaradit neutral nech motor nežere ale pumpuje a zase siel...je už takto možne považovat za vadnu AC pumpu ? alebo su len zanesene filtre, odkalovac alebo karbec ? prosim piste fakt k veci. dakujem 4
Extreme Tyres