skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vymeneny motor jede jen na dva valce
-> drsnak: som to pisal ..
tak nakonec po rozhovoru se znamym a zkouskach co by to mohlo byt jsme skoncili u rozdelovace,nove vicko je nevhodne,palec je novy,svicky nove,kabely nove,takze rozdelovac to vyhral,navic slusna vule na nem,coz taky nedela dobrotu,tak zitra snad bude fungl novy..... jinak dik za tipy....
hoši to nic není, já ještě jako cucák přehodil dva káble na rozdělovači na motoru 110, a jako naschvál tak dva válce proti sobě.. takže na dva to jelo a dva kopaly do protivky a přesto ten motor "běžel" akorát skákal jako koza.. a po přidání plynu se nezvýšily otáčky, jen to začalo být hlučnější a víc skákat

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak keď nemáš sviečky tak to je zase o niečom inom, lebo tam nemáš kompresiu, ale ako som to pochopil on tam má všetky 4 sviečky.
na dva v pohodě...třeba jsem půjčil applovi svíčky z 4 a 3 válce z garde no a na jaře jdu zprovozňovat tak to chytlo ale běželo to nějak divně no tak jdu se podívat co to je a já tam ty svíčky zapoměl vrátit

Mně kdysi šlo favo i na jeden válec. Pravda stál jsem na parkovišti a plyn na podlaze a jen tak tak to brblalo.
Tebe ide na 2 válce?
Mne keď mi nešla jedna sviečka a vypojil som ďalšiu tak vždy zdochlo.
Teda nechápem ako môže isť štvorválec na dva válce.

zapalko, sviecky, kable, vicko rozdelovaca ..
hoj chlapi,dnes jsem vymenil motor,vsechny veci prehozene z motoru ktery vcera normalne jezdil,ale jede na dva valce,proc??? mam skodu 130 a motor je to zase favorit,byl tam i predtim..... prosim o radu. dekuji