skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Obtisky_samolepky 1000mb
Zdravím po delší době. Jen jsem chtěl to, že jsem se na vodolepky nevykašlal jen jsem měl teď krušné období a už se na ně opět vrhám :-)
-> Pavel P..: Hej to je super. To by bylo bomba. Díky.
mám origo CS obtisk na sklo... zkusim oskenovat
-> Gregy: Stejně ti to sem dám, kdybys nic jinýho nesehnal tak lepší než nic.
-> stepan: Díky. Asi mi to nepomůže. Nálepka má trochu jiný pisma a grafiku. Ale díky.
-> Gregy: CS mám na plechový tabulce, tak kdyby ti fotka pomohla tak pošlu.
Ještě mě tak napadá, když budu v tom tak bych udělal i nějaké nálepky CS zevnitř zadního skla. Má to někdo origo na skle? Viděl jsem dost replik ale bylo tam dost odlišné písmo. Asi jaký bylo zrovna po ruce. Omlouvám se, jsem prostě detailista 

Pánové super. Vidím že fotek je dost. Potřeboval bych je ale v co největší kvalitě, takže takto na foru je to málo. Mohu poprosit o zaslání fotek co najdete na e-mail? Mám ho v kartě. Prosím o vše co najdete. Můžu vyrobit víc verzí.
Jak jsem psal Fridex a schema řazení mám ale kdyby to někdo měl origo tak bych si aspoň překontroloval fonty. Předem díky.
30.6 se pojedu mrknout do Slavkova, tak kdyby tam někdo z vás byl tak můžem pokecat a ukázal bych nějaké výsledky.
Jak jsem psal Fridex a schema řazení mám ale kdyby to někdo měl origo tak bych si aspoň překontroloval fonty. Předem díky.
30.6 se pojedu mrknout do Slavkova, tak kdyby tam někdo z vás byl tak můžem pokecat a ukázal bych nějaké výsledky.
-> Pavel P..: Bolo toho na mraky, kto sa v tom ma vyznat :D
a tato tu uz je od Pavla P
Staci si vybrat :D
a tato tu uz je od Pavla P
Staci si vybrat :D
Problem nastava u Rele. Origo tam bolo asi to, co je na foto dolu. Problem je, ze toto 'origo' je problem pozhanat a casom sa menilo za ine typy, ktore mali potom samozrejme aj ine vodolepky....
Cize aku verziu vodolepky vyrobit pre rele???
Cize aku verziu vodolepky vyrobit pre rele???
-> Gregy: Pisal som Ti spravu. S Fridexom, air-boxom, a olej. filtrom asi nebude az taky problem. Tieto vodolepky boli asi pre vsetky vozy rovnake
Obtisky bych taky udělal. Rád bych si je udlal sám. Jsem holt takovej.
Mám na to všechno jen sehnat dostatečně kvalitní podklady, který by šly překreslit do vektoru. Zkoušel jsem to tady hledat ve foru a byl jsem neúspěšný. Asi jsem hledal blbě.

-> dragon_cb_cz: "vždy o krok napřed" zjistím cenu...
-> j_j: Sakra, rychlejší 

Myslím, že opakuješ práci kterou už někdo udělal - ale odkaz teď nemám. Každopádně je tu nabízel.
Kámoš to dělá, nejsou to ale samolepky ale obtisky (jako jsou např. na plastikových modelech) - jako originál.
Schema řazení už mám ve vektorech a fridex taky. Chybí mi ten zbytek...
Jee to jsou ony 

Zdar všem.
Jelikož mám přístup k výrobě obtisků a samolepek, tak jsem se rozhodl zkusit vyrobit pár samolepek co byly v motorovém prostoru.
Chtěl bych požádat majitele tisícovek, zda by nebylo možné nafotit nálepky co byly na filtrboxu, olej. filtru, relátku, cívce ...
U mojí Olinky se tyto nálepky nedochovaly tak jsem si říkal, že si je zrobím a určitě je nebudu dělat jen jednou tak, kdo by měl zájem ...
Předem díky.
Jelikož mám přístup k výrobě obtisků a samolepek, tak jsem se rozhodl zkusit vyrobit pár samolepek co byly v motorovém prostoru.
Chtěl bych požádat majitele tisícovek, zda by nebylo možné nafotit nálepky co byly na filtrboxu, olej. filtru, relátku, cívce ...
U mojí Olinky se tyto nálepky nedochovaly tak jsem si říkal, že si je zrobím a určitě je nebudu dělat jen jednou tak, kdo by měl zájem ...
Předem díky.