turbo s lpg?

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 13.03.2012 do 13.03.2012, založil/a redzi136
řadit dle data
23:40:21
13.03.2012
Nouf
Z osobní zkušenosti, ani pozahřátí turba se mi nasávaná směs nevznítila, ale protože tohle řešení se mi zrovna nelíbí, tak to stejně budu mít vyřešený klasicky ... Nasávanej vzduch, tlačenej přes karbej do motoru. Ano provoz na benzín bude omezenej, spíš jen na dojezd a netočit to, ale provoz na LPG no problem, protože reduktor by měl být schopen dát cca 0,5 atmosféry a tlik do motoru ani tlačit nechci ... tudíž plyn nepřetlačím a bude se na něj dát vesele jezdit. Víc info u člena Marra, ten to má načtený právě z žigul fóra a jiných míst :-)
20:33:04
13.03.2012
redzi136
myslel som ze toto mi riesit netreba,ze to pojde podtlakom s pred turba tak ako to aj ist ma,mne sa skor jedna o to ci sa cosi nemoze stat turbu keby to trosku strelilo
20:24:59
13.03.2012
vhml
Přivedeš tlak turba na membránu reduktoru a pak to lze standartne prisavat za turbem. Na ladaklubu to je nekde vyreseny.
19:30:41
13.03.2012
redzi136
ahojte...bude sa vam to zdat zrejme cudne,ale skuste sa nadtym zamysliet a popripade poradit.....takze,ak by som chcel dat do benzinoveho motor turbo,a samozrejme aj aby to jazdilo lacno tak by to muselo ist cele na plyn,problem je ale v tom ze motor nema riadiacu,a lpg nieje samozrejme sekvencne,ale obycajna podtlakovka..takze by to znamenallo ze mixer by bol pred turbom a cez turbo by uz musela ist zapalna zmes..otazka znie..nevznieti sa to tam od vyfukoveho potrubia? alebo ci by pri beznom streleni do sania neposkodilo lopatky na turbe?..kto ma neku takuto skosenost ?
Extreme Tyres