skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
bohatost směsi
-> Zdeny: Hlavně jestli to nemáš chudý (cuká se to, zrychluje to nepravidelně) nebo jestli to nemáš moc bohatý (z výfuku jde černej kouř)
Zbytek se dá doladit časem nebo na emisích.

Jo tak to sem si asi tak nastavil.Díky.
srobom vzduchu si nastav volnobech, a potom otacaj srobom bohatosti, az pokym nebudes pocut najvyssie otacky, potom budu klesat, tak sa vrat k tym najvyssim otackam......sprav to dva krat aby si si bol isty......
A je tady někde k dispozici ta stránka?
Navod na sestelovani karbu pomoci tech dvou sroubu je v kazdy knizce o shade, pomoci vyhledavani to najdes i ve strasich komentarich. Popr. popros nekoho, kdo to umi. Kdyz slysim ve spojitosti se SEDRem o pristrojich a diagnostice, vyvolava mi to na tvari lehky usmev

Petr Abrahámek: 

Zdeny: ano
ale daj si to naladit bohatos na masine toto je len tak bey-ocko 

Zdeny: ano

jedna otacka je 180 stpnu
To znamená šroubek dotáhnout a pak je povolit o 2-2,5 otáčky a 1 otáčka je 360 stupňů?
Zdeny: ako pise tom v servise
ale to ked chces len odist na tom karbeci tak si daj na benal 2-2.5 otacky od dotiahnutia a dolad vzduchom 

Řekl bych že asi bez diagnostiky někde v servisu to správně nenastavíš.

Nevíte někdo jak ja jako amater nastavím správnou bohatost směsi.Mám fungl nový sedr posadil jsem na na motor z Fa a hned jsem to jel vyzkoušet, ale raši bych znal váš názor jak tu bohatost spráně nastavit.