skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
klika a blok
to fakt nikdo neví? 

at nemusim zakládat nové téma....
získal jsem fungl novou klikovku podle kroužku místo ložiska nejspíš FA, ale je mi divný že je na ní jen značka ze zkoušky tvrdosti ale žádný označení, čísla a ani slepice... pouze máznutá bílou barvou.
moc klikovek z fáčka mi rukama neprošlo ale těch pár vždy měly aspoň nějaký odlitý čísla...
věděl by někdo víc? dík :-)
získal jsem fungl novou klikovku podle kroužku místo ložiska nejspíš FA, ale je mi divný že je na ní jen značka ze zkoušky tvrdosti ale žádný označení, čísla a ani slepice... pouze máznutá bílou barvou.
moc klikovek z fáčka mi rukama neprošlo ale těch pár vždy měly aspoň nějaký odlitý čísla...
věděl by někdo víc? dík :-)
-> Lamz: tak je to bud Favo nebo Felicia
-> Dušan: ano ma
-> Lamz: ma to diru na AC pumpu ? Ty fotky nic nerikaji.
-> Lamz: a co te zajímá na favorit-felda klice?
-> Lamz: hod foto, pravdepodobne je to nejaky mezityp v prubehu modernizace..
Nalitek na Ac pumpu to ma
tak potom je to starsi MPI, v prubehu vyroby to modernizovaly, a byly i bloky na male ulozeni bez nalitku na AC pumpu a dvousroubovym drzakem vacky..
o blok me tak nejde ale ta klika me zajima nejvic
bliz k setrvaku
-> Lamz: tak ked na tom bola hlava fa, tak to blok na liatinu nebude ... olejova mierka je kde ?
hlava na tom byla fa a ulozeni vacky je male ne velke jo na kliu pasuje setrvak z fava
novejsi Fel. MPI nebo Fabia.... hod foto
-> Lamz: hlava je litina? vrtání je kolik mm? jestli je hlava litina a na kliku pasuje setrvák z favorita, tak je to 130-tka
Cislo motoru je vypilovane
Ahoj nevite co by to mohlo byt za blok vypada jako 130kovej ale vacku drzi jen 2sroby misto trech.
Na klice je vyrazeno LS u setrvaku a nezi 2hym ulozenim je FH nebo FA ted nvm presne
Na klice je vyrazeno LS u setrvaku a nezi 2hym ulozenim je FH nebo FA ted nvm presne