-> Tuner#2: Ono je taky rozdíl jakou pásku tam namotáš. Já měl dva druhy. První byla ze sklených vláken....na pohled i dotyk je to na tuty stejné jako kus skelné tkaniny v sáčku (toho tvrdého sajrajtu co nechce ani za prosík při laminování umělou plyskyřicí
poslouchat a ne a né se natvarovat) na laminování. Tu mám dokonce vyfocenou a držela do teď po roce ježdění a pak dva roky pod ponkem na svodech...nešla dolů svině

musel sem na to hrubou silou. Druhou mám tu samo co ty Thermotec nebo jak se ten prevít jmenuje...jen v šedo-bílé barvě. Ten se časem rozpadá. U té první je jediný problém a to při omotávání

není tak houževnatá a blbě se tvaruje na svody...ale jak to zmákneš je to v cajku. Tu jsem koupil u DAVESe a do prvních asi 500km navíc vůbec nepálila, i když jsem ujel na jednu cestu 90km (Olomouc-Archlebov).
Jinak já jsem jednoznačně pro nerez. Jen je u ní problém tvarování...ku*va to je neuvěřitelná drbačka (ty co máš jsem takto kopíroval pro jednoho borce a už nikdy více...bych si nevydělal ani na chleba....kdybych si vzpoměl jak jse jmenuje, tak bych tu plácl kontakt...na virt boužel nechodí-má ot jako spotřebák jen ho sralo že mu to rezlo

no zacáloval mi 7litrů a měl je jak ze škatulky...já byl rád a on taky...ale ta práce...).
Teď si je udělám na 5-kanál jen pro sebe.
Jinak já ji mám jen k vůli teplotě do motorového prostoru. Jinak bych se na to vykašlal. Jen nevidím důvod zbytečně zatěžovat karburátor...