skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kolisajuca teplota Felicia Mpi
Pozrem dneska hladinu oleja...
-> Billislav: vymen termostat a uvidíš ak nepribúda olej môže byť niekde netesnosť
emulzia na vicku vzime normalka,olej je aky cisty nezvysuje sa hladina?nepresakuje ti niekde na spojoch?
No tak si sa presne trafil,pretoze presne polsky termostat je tam namontovany ;-( A mam si s tym robit starosti,lebo v podstate on teda nejak otvara,ale ma zrejme prilis malu toleranciu...No ale motor zrejme neprehrieva,co ale s tou miznucou vodou,to mi robi "vrasky"...
-> Billislav: toto robia polské termostaty
Zdravim pani,chcel by som sa poradit,uz dlhsiu dobu mi teplota podla pristrojovky kolise takym sposobom,ze rucicka vyleti nad 90,takmer na sto,potom ako keby otvorilo termostat,klesne zasa na 90 a takto dookola,v takych minutovych intervaloch...Ale inak motor nevari,aj vsetko ide normalne,jedine co mi neda pokoja je to,ze raz za mesiac musim doliat vodu do expanzky,ubudne od hornej rysky az pod dolnu...No a dneska rano som pozrel na vicko od oleja,ktore som nemal hadam pol roka dole,a bol tam biely bordel,tak mam obavy,ale to je len moj nazor laika,ze ci nieco nebude s tesnenim pod hlavou,poradte...Dakujem