Motor skoda 120

prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 51 až 54) od 23.11.2011 do 16.03.2019, založil/a pepiček
řadit dle data
22:11:45
23.11.2011
pepiček
takze som to urobil co ste mi poradili vycistil som karburator vymenil som acepumpu hadicky mal som zaneseny jeden moj filter co som dal hned za nadrz ten som odstranil akceleracia funguje ako ma len ten start po dlhsej dobe stale robi to iste nastartujem ale sa nepohnem pokial ten motor trooska nebezi a potom je to opet v pohode robilo my to biely oblak po starte vymenil som tesnenie akoo mi poradily ale nic sa stym nevyriesilo ak mate zniecim takym podobne skusenosti prosim o rady! :)
12:01:18
23.11.2011
Olgoj Chorchoj
poradne zkontrolovat cely benzinovy vedeni, esi pumpa dava a jestli se to dostane do karbce, pripadne i dal... priznaky jsou naprosto ukazkovy (coz ovsem neznamena, ze to nemuze bejt neco jinyho:)
09:38:48
23.11.2011
Kočislav
V takových případech bývá rozumné jít po dvou liniích. Zapalování a palivová soustava. Pokaždé, když jsem měl nějaký takový problém, mohla za to v mém případě palivová soustava, takže bych doporučil projít, zda někde nejsou zjevné závady - prolínající hadice, čistota odkalovací nádobky a sítka, vč. sítka vzadu v karbecu, případně i vypustit a propláchnout nádrž, pokud je to původem 105S, tak by vypouštěcí šrouby měla mít s ohledem na dobu, do které se tento model vyráběl. Podobně jak popisuješ se projvuje i voda v benzínu.

Pokud to nepomůže, nech někomu kdo se aspoň trochu vyzná, vyčistit a seřídit karbec, případně, pokud na to máš chuť, nastuduj příslušnou literaturu - profoukej všechno co jde kompresorem, seřiď hladinu v plovákovce, zkontroluj dovírání klapek, případně se ještě podívej v jakém stavu jsou O kroužky na seřizovacích šroubech.
07:52:04
23.11.2011
pepiček
Ahoj prosim vas mam takyto problem.mam skodu 105s motor 120. stale ked to po dlhej dobe nastartujem to je tak 2hodiny + tak to nema vobec tah nechce sa to zmiesta potiahnut az po niekolkych minutach sa to pochne ale ked to chcem dat do vyzsich otacok tak to zadusi a po chvilke sa to rozbehne spet.a niekedy sa mi stane ze pocas jazdy mi to zacne dusit a zacne to scelym autom cukat a uz sa to nechce pohnut potom len odiahnut domov a doma to znicoho nic naskoci vedeli by ste mi prosim poradit? uz som stoho na nervy :)
Extreme Tyres