Pohupovanie" motora Felicia Mpi

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 25.10.2011 do 26.10.2011, založil/a Billislav
řadit dle data
10:55:54
26.10.2011
Kuladmin
Ja si myslim ze to bude KO ta horni guma ulozeni prednich tlumicu 4 Klidne bych si na to i vsadil 1

Nadzvedni heverem predni stranu (staci jedna) a zahybej tlumicem/pruzinou jestli to bude nahore litat je to jasny. 4

Vyhodou toho bude ze to stoji par korun a udelat se to da jen s heverem a dvema klici - kdyz vis jak na to - nejsou pak potreba ani stahovaky na pruziny.
upraveno 1x, naposled 26.10.2011 10:57:22
03:49:45
26.10.2011
Markop
Zkontroluj reakční vzpěru mezi agregátem a podvozkem.
23:37:34
25.10.2011
Billislav
Zdar pani,mal by som otazku,uz dlhsi cas mi lezie na nervy akesi "pohupovanie" motora na mojej Felde,a znamym mechanikom ktorych som s tym otravoval sa evidentne nejak nechce sa s tym zaoberat...Tak si musim pomoct sam,co by to mohlo sposobovat,mate nejake tipy? Popisem to jednoducho,ked sa proste len tak vleciem mestom,povedzme na trojke,stvorke,tak mierne "pod otackami" a ked odrazu zlozim dole nohu z plynu,alebo naopak ju polozim nan a pritlacim mierne,motor ako prestane alebo teda zacne "tahat" sebou dost sklbne,doslova sa "zhupne",uplne to celym predkom "sije" a je to uz podla mna viac ako je zdrave,ake by boli mozne priciny podla vas? Silenblok na vodnej pumpe a prevodovke som pozeral,nie su nejak viditelne dotrhane...Moze to robit nejaka velka vola v klboch poloosi,alebo ja neviem vole v ulozeniach ramien? Inak ale s motorom samotnym to podla mna nema nic,volnobeh je normalny,taha plynulo,nekolise...
Extreme Tyres