Nedrží volnobeh š120 inak

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 24.10.2011 do 24.10.2011, založil/a mereksk
řadit dle data
17:48:38
24.10.2011
mereksk
No tak presa len to bol 4x zle založení kontakt odpojovača. Najprv v kaste 120 a potom 3x v kaste 130. Ďakujem za rady problém vyriešení
15:34:03
24.10.2011
Petr Urban
-> mereksk: Kolik otáček má motor když to zdechne ? Drží to třeba volnoběh 800-900 ot. a z ničeho nic to zdechne ? Buď odpojovač na karb. špatný nebo někde kontakt toho drátku k němu, také se může po cestě někde zkratovat. Zkus si natáhnout zvlášť drátek z indučky přímo na odpojovač, tam kde se objevuje napětí po otočení klíčku. Pokud to zdechne najednou z ničeho nic, je problém v zápalku. Pokud tomu začnou klesat otáčky a pak to prostě zdechne, je problém karb.
15:13:04
24.10.2011
minno
Ak je motor ako taký OK, je niečo z toho príslušenstva, ktoré si už aj skúšal meniť, stále zlé. Príčin môže byť miliarda, konkrétnu radu ti nik nedá. Ani "OK" karbeč nemusí byť až tak celkom OK. Stačí že ti to niekde prisáva falošný vzduch a je to. A čo hadica k brzdovému posilňovaču, je tiež OK?
15:10:18
24.10.2011
palinator
A když to zdechne, natočís to, tak to pak volnoběh drží nebo zase nikoliv? Protože stačí, když jedinkrát za jízdu odpojovač odpojí, tak už opět nepřipojí, dokud neklesne podtlak.
15:04:23
24.10.2011
mereksk
No takže dnes som tu prebehol všedky témy z touto problematikou a nenašiel som nič čo by mi nejako pomohlo. Klasika - nedrží volnobeh no nie vždy len niekedy. Samotný motor to začal robiť v karoserií 130 - neriešil som lebo som ho išiel dávaŤ do 120tky a vtedy už prestal držať volnobeh zakaždím. Tak som vymenil karburátor ( dobrý ) a začalo to ten volnobeh držaŤ no znova po čase prestalo. Karbec vyčistení. AC pumpa čistena nedávno ( sitko, nová membrána ...) Odpojovač ide gumičky pod nastavovacimi skrutkami nové. Základna poloha klapiek nastavená, hladina tiež. Zapalovanie nastavené. Ako vidno hral som sa z tím no stále nemôžem prísť na chybu
Extreme Tyres