Probléém súrne (ako ináč) zdochina.

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 23.10.2011 do 23.10.2011, založil/a mereksk
řadit dle data
20:09:30
23.10.2011
mereksk
Už je to vyriešene to vybrovanie páky bola predsa len chyba kolies ktoré boli doslova kockate po obvode a volnobeh už je tiež ok bol to zlý kontakt elektromag. ventilu. Dakujem za rady

upraveno 2x, naposled 19.03.2012 17:55:04
19:08:01
23.10.2011
mixal.s
tazko povedat, co to moze byt.. pricin moze byt mnoho… a stym vibrovanim? to auto ma minimalne 25 rokov, takze nech sa necuduje dotycny, ze nieco vybruje, ak mu to vadi, nech si kupi nove auto…
18:47:59
23.10.2011
ferrari
No ja by som tipol, že problém je predsa len v karbe...alebo niekade prisáva fal. vzduch...

Čo sa týka vibrovania páky, pochybuje, žeby to robili pneu...a ako to presne vibruje...apropo, ak tam dal zničené pneu, tak to podľa mňa znamená, že má školu driftovania...
16:33:40
23.10.2011
mereksk
Zdravím a som tu znova z otázkou. Predal som škodu 130 z motorom 120 LS a trápi ma jeden problém a zjavne aj človeka ktoremu som auto predal. Motor bol pôvodne v škode GLS a chvíľku pred jeho presťahovaním do škody 130 začal zdochýnať. Niekedy pri prudkom brzdení no inokedy po jazde vo vysokých otáčkach. Tak ma napadlo že posilňovač brzd je deraví no to som vylúčil pretože po jeho presťahovaní do škody 130 ktora nemala problém to prestalo úplne držať voľnobeh a taktiež to zdochinalo tak som prehodil karburator z mojej ďalšej škody a volnobeh už znovu drží ale znova to po jazde na plný plyn alebo brzdení zdohne . Čo z tím môže byť ? Podotýkam že na motore je repasovaný rozdelovač, repasovana AC pumpa, nove sviečky Vn kable , vybrusene sedla atď . Taktiež som mu skúsil nastaviť bohatšiu zmes no stále to robí. Takže nastavenie karburatora alebo karburator samotní to asi nebude keďže som skúšal nahodiť aj druhý. Prosim poradte.

Mimochodom len sa chcem uistiť práve mi volal že pri 4rke a 5tke mu vybruje prevodova paka no pred tím mi to nerobilo no všimol som si že si tam dotyční dal zničene pneu ( z jednej strany uplne zodretá ) Môže to byť pneumatikou ?
upraveno 1x, naposled 23.10.2011 16:50:40
Extreme Tyres