skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
teče olej mezi fyfukovym potrubim a fyfukem
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 18.10.2011 do 19.10.2011, založil/a Marian Heczko
ak tečie olej z výfuku, je možné že sa pri GO zabudlo na osadenie piestnych krúžkov 

Tam ti neteče olej, pokud auto nemá nic najeto, já sem měl taky kdysi špatný těsnění mezi svody a výfukem a prskalo mi to s tama...ale to byly takový "mokrý" saze a spaliny ze studeného bohatého motoru na sytič. Sundej výfuk, to je snad otázka pár min. a podívej se něčím opravdu rovným (šuplera) zda jsou obě příruby rovné, jak na svodech, tak na výfuku, Na výfuku by to mohl vyřešit rovný pilník na hrubo, případně pak brusný papír na nečem rovném, kdyby to bylo na svodech, nejjednoduší je dat jiné, jinak se můžeš taky pokusti tu plochu srovnat.
-> Olgoj Chorchoj: Tady nikdo o palici nemluvil, pokud sem to správně pochopil tak se psalo o problému mezi svody a výfukem nebo ne ?
-> Olgoj Chorchoj: Tady nikdo o palici nemluvil, pokud sem to správně pochopil tak se psalo o problému mezi svody a výfukem nebo ne ?
Olgoj Chorchoj 18.10.11 19:04:23 napsal:
OMG, olej mezi palici a vyfukem… radne dotahnout, ignorovat a vozit
v aute lano
Nejsou to spíš saze? Hod fotku
OMG, olej mezi palici a vyfukem… radne dotahnout, ignorovat a vozit
v aute lano

Nejsou to spíš saze? Hod fotku
OMG, olej mezi palici a vyfukem... radne dotahnout, ignorovat a vozit v aute lano
Skontroluj gufera alebo voditka v hlave a tiez ci maze vahatka...
strašna prdel :D no mam tam stary vyfuk protoze sem si jeste nekupil novy a motor ma najeto takych 5 km ale ze by byly svody křive to si fakt nemyslim a prisaham ze jak to je startnute tak se to tam cpe to
cerny svinstvo
cerny svinstvo
-> Marian Heczko: máš křivé příruby, bud na svodech nebo na výfuku. Téct by tama nic nemělo ! Ve výfuku májí jít jen horké spaliny a né něco téct, max. zkondenzovaná voda pokud je to studené,ale to jen těsně po startu. Bordel teče fakt jen u těch dvoutaktů
jinak je něco kardinálně špatně, řekl bych spíše v diagnostice problému 

Niečo je zle, kolko ma motor km?
-> Marian Heczko: to máš dvoutakt nebo co?
Olej? Fyfuk?
WTF?!

křivá příruba vejfuku
teče mi olej mezi vyfukovym potrubim a vyfukem na 120 kdyz se zahřeje motor tak to mezi tim prosakuje těsněni tam mam nove cim to muze byt