skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicie 1.3 Mpi nechce nastartovat
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 01.10.2011 do 02.10.2011, založil/a Rider skoda
-> Rider skoda: a jo to je blbosť , tak skús vymeniť spodný diel spínacej skrinky za nový , stojí to 200 alebo si to požičaj
-> suri: jj cerpdalo snad take nejde...zluty kabel na starter jestli nevypal ze spinacky? Ale vzdyt starter se toci jen to nechyta a nesviti pristroje.
-> Rider skoda: nevypadol žltý kábel na štartéri z konektora? pod kapotou žiadne poistky nie sú , teda nie motorové , RJ len tak nezhorí a ona nemá z kontrolkami nič , skôr odišlo niečo okolo spínačky určite , tým pádom nejde ani čerpadlo ani nič
Neni to moje auto, jen cituji co mi rekli a pojistky pod palubkou jsou prej vsechny ok. Jsou jeste pojistky nekde v motorovem prostoru? Me napadlo nejake rele co spinani pri startovani jestli tam nekde je? Pripadne ze by shorela ridici jendnotka?
-> Rider skoda: třeba vadný spodek spínačky. pokud se starter točí, jde 30ka přes spínačku na 50ku. A 15ku to z tý 30ky neudělá, vsadil bych na něj. nebo možná x-relé, ale to je asi blbost
Spíš s myslim, že blbě napsal otázku a má prasklou pojistku
EDIT: Aha, zase vetřelec
EDIT: Aha, zase vetřelec
to je mi zese tema,,,, asi bych zjistil proc se ti nerozsviti kontrolky protoze spinacka neb spina starter diky tomu ze nic nesviti nepusti proud tam kam by mela.,.. co vic bys rad slysel?
Když dám klíčky do polohy jedna, nerozsvítí se ani jedna kontrolka, startér se točí, ale motor nechytá. Co s tím může být?