Bmm s Lpg hůř chytá

prohledat
55 příspěvků (zobrazeno 51 až 55) od 21.09.2011 do 29.09.2011, založil/a vhml
řadit dle data
10:59:57
21.09.2011
Eidy
-> vhml: Brisk Silver jezdím v Kóče spokojenost. Chytá to hned teplý i studený a ani při teplotě vody 115°C to nijak nevynechávalo.
10:59:55
21.09.2011
vhml
-> Markop: já nevím jak dalece hned to přepne na plyn, zkusím to vypozorovat, jestli to není hned na plyn přepnuto.

Myšlenka přisátí zbytku plynu dává logiku, zkusím ozkoušet.

Ale nádrž bych stejně radši zkusil vypustit a nalít nový benzín,kdo ví jak dlouho tam je, je tam beztak jen po dně. Stačí odpojit hadičku od vstřiku, zapnout klíček a nádrž se vyčerpá?
10:49:10
21.09.2011
Markop
Pokud to po nastartování běží čistě, tak asi těžko bude někde něco zanešeného, že.

U některých vozů se prý poté co byl motor běžící na LPG vypnut a poté startován na benzín, přisává prvních pár sekund zbytek plynu a směs je příliš bohatá. Není to tím? Zkus ten motor před vypnutím přepnout na benál, uvidíš jestli to potom bude rychleji startovat.

Stříbrný Brisky si hodně lidí chválí, za vyzkoušení to stojí.
08:21:23
21.09.2011
vhml
A ještě tip na nějakou snadnou úpravu ať to trošku jede?

Je to 50kW, napadá mi tak jen narychlo sundat hlavu a zabrousit ventily a KP zvětšit někam 10,5 když to má ten plyn? Nějakej jinej tip co se dá narychlo udělat?

A názor na stříbrný Brisky? Co jsem četl fóra tak se to různí. Má to cenu za ty peníze provozovat? A jak to pak startuje na benzín v zimě s nima?
07:48:25
21.09.2011
vhml
Včera jsem si koupil novej wágen :-) Kromě milionu píčovin, který se vyřeším, případně se doptám jindy, mě trápí věc číslo 1.

Je to BMM, spolu s LPG, tuším že BRC. Defaultně to samo startuje na benzín, ale nějak se tomu nechce chytat. Nějakých 5 sekund to trvá a to se mi nelíbí.

Kudy z nudy?

Dočetl jsem se, že snad to může být bordel v nádrži, jak se používá málo, kterak vyčistit? Zanesený vstřikovač? Reset jednotky?

Diagnostiku jsem zatím nezkoušel ( přivezl jsem to včera v noci ), jakmile to jednou chytí, tak hned běží čiště.
Extreme Tyres