Favorit - plyn nereaguje

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 09.09.2011 do 11.10.2011, založil/a P5ych0 - zrušená registrace
řadit dle data
19:44:23
11.10.2011
black_devil
Chlapi, prosím o radu 8 Řekl bych, že čím je venku chladněji, tím více to cuká! 10 Jedná se o motor s karbecem. Je možné, že to může způsobovat znečištěný karburátor? Díky za každou radu.
21:50:35
10.10.2011
Markop
-> black_devil: Tak to "přidušení" je normální. Zatížíš alternátor, a klesnou otáčky.
19:00:32
10.10.2011
black_devil
ještě jsem si všiml, že když mám nastartování, zapnu topení, mám zaplé rádio, zaplé světla (postupně zapínám pi nastartovaném motoru), je slyšet mírné přidušen motoru (při každém zapnutí spotřebiče). Je tedy možné, že cukání mlže způsobovat nějaký zkrat v elektroinstalaci? I když plynový pedál a baterka.. 8 Díky za reakce.
17:42:09
04.10.2011
black_devil
Ahoj. Mám podobný problém a bohužel protočení do vysokých otáček nepomahá. Když tam kopnu "4"-ku nebo "5"-ku a sešlápnu plny na zem (hned po zařazení), auto zasně kuckat, ale nedovolím si tvrdit, že pokaždý. Budu rád za každou radu, která by pomohla k napravní mému problému, nejlépe popsat tak, aby to zvládl i amatér a řidič začátečník 6 Díky
09:49:37
10.09.2011
P5ych0 - zrušená registrace
hele, kluci, díky za rady, až to začne opět dělat, zkusím ty Vaše rady :D Momentálně to zase jezdí bez problému :) Někdy to dělá neustavičně, potom to zase přejde :/
22:43:18
09.09.2011
Markop
A zapalování jsi kontroloval?

Občas se stává že blbne cívka nebo indukční snímač.
22:42:05
09.09.2011
Tomaso435
karbec stříkačka?

buď to máš někde ucpaný, dycky když mi tohle dělá tak tomu pomužou vostřejší votáčky a pročištěný sejtka u pumpičky(kterou tam asi ty nemáš) ... prostě kus cesty jedu a pořád to točim... samozřejmě že nejedu 10km na 5000ot, ale na max se mu dostanu a hned řadim dál... potom to dycky přestane ;)

Pak mě napadá ještě jesi máš karbec, že by se ti moh uvolnovat nějakej faston na cívce . . . že to prostě nedrží pač to nemá kontakt . . zase vočistit sevřít kombinačkama a zasunout zpět :)
22:34:04
09.09.2011
P5ych0 - zrušená registrace
Zdravím. Nějak mi začalo blbnout fáčko. Z ničeho nic, jedu třeba po rovině a na jednou to přestane jet. Plyn přestane reagovat, prostě jako bych na něj nešlapal, většinou to potom chcípne, chvilku nejde natočit, pak se to rozjede a po chvilce to udělá zas. Jediný, co mě napadlo, bylo to, že jsem se kouknul na skleničku, jestli tam je benzin, benzin tam byl. Lanko od plynu taky nezůstávalo nikde viset. Má někdo zkušenosti s takovým problémem? Je to 93 r.v., blackline. Je to jen na benzin, žádné LPG apod. Děkuju.
Extreme Tyres