skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Seat ibiza 1.6
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Doměnka potvrzena, nová klapka + základní nastavení a motor šlape jako nový
Zastavil:Pavel_JV
20:04:54
06.08.2011
06.08.2011

Milan 136
-> Pavel_JV: klapka KO. Byď jinou, nebo vyvrtat dirku

20:57:01
04.08.2011
04.08.2011

Syny
pri testu klapky se am klapka hybat... Videl jsem to... a plne se otevre a zase zavre... Jelikoz na 1,6 klapky odchazi jako na bezicim pasu, tak bych typoval, ze tva domenka je spravna...
20:52:26
04.08.2011
04.08.2011

Pavel_JV
mám dotaz, mám na opravu seat ibiza 1.6, motor stejný jako z felicie 1.6, auto nedrží volnoběh, popř, velmi malý, klapku sem vyčistil, a zkusil základní nastavení přes vag, nešlo nastavit, v závadách psalo že se nezdařilo, píše to po každém nastartování závadu
00282 – Ovladac skrtici klapky (V60)
přerušen
myslím si že je v kaši škrtící klapka, po vyčištění se to mírně zlepšilo a furt to není ono, v testu akčních členů je možnost volby ozkoušet Ovladac skrtici klapky (V60), nicméně po ozkoušení se nic nedělo při testu se klapka ani nehly bylo ticho, otázka tedy zní je má domněnka zprávná? a zkoušel to někdo otestovat na felině jestli to funguje a klapka se hýbe, potřebuju 100% jistotu než ji koupím, ozkoušet nemám možnost z jiného auta.
00282 – Ovladac skrtici klapky (V60)
přerušen
myslím si že je v kaši škrtící klapka, po vyčištění se to mírně zlepšilo a furt to není ono, v testu akčních členů je možnost volby ozkoušet Ovladac skrtici klapky (V60), nicméně po ozkoušení se nic nedělo při testu se klapka ani nehly bylo ticho, otázka tedy zní je má domněnka zprávná? a zkoušel to někdo otestovat na felině jestli to funguje a klapka se hýbe, potřebuju 100% jistotu než ji koupím, ozkoušet nemám možnost z jiného auta.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Doměnka potvrzena, nová klapka + základní nastavení a motor šlape jako nový
Zastavil:Pavel_JV