Felda 1.3mpi chcipani

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 29.07.2011 do 30.07.2011, založil/a Mirasss
řadit dle data
18:13:03
30.07.2011
Markop
Pravděpodobně je něco s elektickým vedením od čerpadla. Na to se zaměř. Občas se také stane, že se porouchá regulátor tlaku paliva. Možná sis to rozjebal tou montáží nového čerpadla. Může to být i ucpaný palivový filtr.

Stačí jít krok po kroku, až na to příjdeš. To nový čerpadlo jsi ale asi opravdu nemusel kupovat.
12:53:09
30.07.2011
StepaNoFUN
Tohle vypadá na víc závad... Palivoměr bych hledal v modulu čerpadla, to chcípání po sekundě v neautorizovaným startu imobilizérem... Můžeš zkusit změřit jakej tlak Ti dává to "nový" čerpadlo. Mělo by tam bejt 3bary.
22:16:56
29.07.2011
Mirasss
Zdravim mam problem :-) včera sem jel v noci domů a vyjel jsem z křižovatky a auto nemělo výkon (dusilo se) potom to zase jelo v pohode ,prijel jsem domu chcipnul jsem auto a druhej den jedu do města ve městě se to zase zadusilo a hned potom samo chcíplo a pak už jsem neslyšel po zapnutí klíčku že čerpadlo nasává tak jsem byl na vrakáči pro jiný čerpadlo to běží auto sice natočim ale po sekundě chcípne a ručička na palivoměru se mi vůbec nezvedne přitom tam je pulka nadrže nevíte někdo co s tim ? předem děkuju za odpověďi
Extreme Tyres