favorit135 predstih

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 13.07.2011 do 14.07.2011, založil/a chladic
řadit dle data
08:29:36
14.07.2011
chladic
Mal som na mysli skôr či dobre chápem princíp fungovania, lebo dnes už násť dobre fungujúci stroboskop za normálne peniaze je ťažké. ....pred tým mi to skrátka podľa nuly išlo dobre ....len rozmýšľam koľko spraví odstredivá a podtlaková regulácia pri voľnobehu snáď viac ako 2až3° nie lebo ona by vraj mala úplne fungovať až pri zvýšených otáčkach ...a nejak pri 2500otxmin^-1 by to malo činiť okolo 40až50°
23:16:41
13.07.2011
Kuladmin
pokud chces presne tak stroboskop jinak to nejde
22:30:00
13.07.2011
chladic
Zdravim, mal som problem s nepravidelnym chodom motora (zmes nebola problem), tak som dal nastaviť predstih....no nastavoval mi to kamarat s 20ročným stroboskopom, a keďže mi to žralo, tak som si skontroloval podľa nuly a vyšlo mi okolo 25° (navyše klepali vyntili ako divé).

Nastavil som to tak, že som dal rysku klukovky na 0° a "hviezdicu" rozdelovača som dal do polohy "palenia" (zarovno výstupkov na kraji a trocha viac keďže je to na LPG).....uplne paradne to šlo aj spotreba bola dobra....no o pol roka na emisnej mi povedal, že to nejde dobre a otočil rozdelovačom asi o 1/5 otáčky v smere hod. ručičiek čo ma šokovalo....a ešte mi tvrdil, že to je aj málo a teraz ma dobre výsledky a dobre ide do otáčok....no po vyjdeni zo stanice EK to pri akceleracii vynechavalo aj keď spotreba bola celkom slušna. No do otačok šiel dobre len na mieste a viac ako 4000 nešlo vytočiť. A navyše to strielalo do vyfuku (hlavne pri jazde z kopca), takže sa pýtam kam spejú služby keď sa technikovi na EK nechce ani vybrať stroboskop, ktorý tam ešte rok pred tým mal keď som tam bol s iným autom. Naštval som sa teda a dal zase podľa nuly, ale teraz to ma strašne mizerný výkon - hore donovalmi z BB mi to ledva ide na 3ku ....miestami som musel podradiť na 2ku (a pred tým som nemal problém výsť na 4ke keď som bol rozbehnutý).

Vedel by mi niekto potvrdiť, že rozdelovač vyšle impulz ETZ presne po prejdeni cípu okolo okrajového výstupku? Prípadne vedel by mi niekto poradiť niečo ak by sme mali vylúčiť poruchu podlakovej regulácie predstihu, všetkých kontaktov rozdelovača, sviečok a káblov, tesnosť hlavy a sania, a nastavenie zmesy.
upraveno 1x, naposled 13.07.2011 22:30:44
Extreme Tyres