skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Strata vykonu
-> Tomaso435: no šak preto sa pýtam hehe lebo je to MPI a má to lištu nie rezdelovač heh :D :D no nič dotrepe sa do garáže a bude sa dumať nad tým hehe :D diki moc zatím
možno to stačí dať na Pc :D

-> dragons44: to je MPi tam asi rozdělovač nebude a šroubek na boku karbce taky ne, takže nevim :-D Vim jenom to , na co sem si měl možnost šáhnout... To bude asi v jednotce a oné vstřikovací liště (či co to tam je)
-> Tomaso435: ten nepomer by som jak nadstavil alebo ten predstih ??
-> dragons44: třeba tam jde jenom nepoměr paliva a dusí se to... nebo t zapaluje v blbej čas
-> Tomaso435: no šak pôjdem sa v priebehu ďalšieho týždňa naň pozrieť , zatiaľ mám len foto a auto vyzerá super , modrá farba , origoš hagusi , ostrekovače svetiel .... Glx výbava s centrálom , a má len 105 000 km
dúfam že to nebude nič vážne fakt len dajaká prkotina

-> dragons44: by mě zajimalo jak se moto chvá na neutrál... co umí co ne .... pak jak se auto chová z kopce na neutrál... a pak bych hledal příčinu
-> Tomaso435: nie je to moje ... všetko je ok všetko pomenené , porobené v servise na to nevedia dojsť čo tomu môže byt ... idem to kúpiť tak aby som vedel čo mám opravovať ... typov by bolo viac , ventily , palivový filter , sviečky , snímač otáčok alebo voľnobehu fakt neviem ak má alebo mal dakto problém tento dajte vedeť ....
-> dragons44: žere to aspon ? ..dofouknout gumy, brzděj ti brzdy sami od sebe, děravej vejfuk, atp :-D pak napiš čim to bylo :-D
chcel by som sa pridať , troška na iné auto bo sa mi zdá zbytočné zakladať novú tému ... ide o Feliciu 1.3 MPI 50kw rok 96 .... stráca výkon nejde viac ako 70-80 km/h . bolo vymenené tesnenie pod hlavou , komplet celí výfuk a ešte dačo ... typujem to na zle nastavené ventily alebo nejaký snímač ?? nejaké rady , má s tým niekto skúsenosť ?? vopred ďakujem 

-> squalo: skor nahodne otvorenie 

-> MOLSO: variabilne časovanie predstihu? 

-> MOLSO: tak to som nešiel..štvrť otáčky to už je sila no
-> Shatter: asi si nešiel na aute s total vytahanymi rozvodmi vsak ? ked mas stvrt otacky volu na rozdelovaci ...
-> alfik: myslím že môžu, ale nie nejak drasticky, jedine žeby preskočil reťaz ?
Nechcem zakladat zbytocne novu temu, ale mam este jednu otazku . Mozu mat vybehane rozvody vplyv na vykon motora ??
Asi nie zo zaciatku to nerobilo
Len taká kacírska otázka. Sklon karburátora to nemôže robiť? Predpokladám, že to nie je bugyna predohrab.

Prepad je ukostrene by to malo byt dobre. Vo facku neviem ako to jazdilo lebo ja som nanom nejazdil a dlho stal. Nastavoval som predstih
-> alfik: Mas tam prepad zpet do nadrze vubec? PRedstih serizenej resp ve facku ok a pak se s tim nehybalo?? Mas vsude vse spravne a dobre ukostreno??
Karburator som vycistil ...lenze nepomohlo... A este ked to s motorom nadhadzuje tak zacne vynechavat a dusit sa ... asi sa prelieva benzin ... Dalo by sa to nejako tak nastelovat aby sa to neprelievalo aj pri jazde do strmeho kopca
-> alfik: a ve facku to nedelalo? az pak po prendani sem? skus to vycisti a seridit.
Vsetko na motore je original ako bolo vybrate z fava tak to bolo zalozene do bugy .. karburator lekr, zapalovanie tiez z facka, palivove cerpadlo je mechanicke.
-> alfik: A kterej karbec? original z facka? Dela to odzacatku nebo zniceho nic?? jak to mas krmeny? palivovy cerpadlo mechanicky na bloku? sklon motoru resp toho karburatoru spravnej? Predstih serizenej? spravny svicky pro dany typ motoru? jaky zapalovani?? original favorit??? proste to poradne rozepis pokud chces solidni odpoved. Zacal bych mozna komplet vycistenim karburatoru a serizenim....
PS: a jeste bych upravil nazev tematu
PS: a jeste bych upravil nazev tematu

aha .. asi som si sedel na vedeni ... je to karbec .
-> afro100: To by mě taky připadalo divný,ale jen cituju...
-> Jindas: strikacka v bugine ?
-> alfik: alfik 01.07.11 19:55:30 napsal:
motor je v buggyne. benzin davam normalny z benzinky.
To nechceš
On se ptá,jestli to je stříkačka nebo karbec? Víš?
To nechceš

On se ptá,jestli to je stříkačka nebo karbec? Víš?
a ten motor je v cem?? a cim ,,krmenej,,?? karbec????:::.......
Mam problem s motorom favo 136 . idem na jednotke otacky okolo 3000 dam dvojku pridam stvrt plynu motor nema tah, ked pridam zacne sa este viac dusit. Co to moze robit. Nerobi to stale ale robi to hlavne pri jazde do kopca.